6reacties

GGG, Hoera: een nieuwe woning


Dik een jaar geleden werd het nieuwe systeem voor de toewijzing van huurhuizen in Helmond in gebruik genomen. Met ruim 6000 inschrijvingen meteen al bij de start, een geweldige klus natuurlijk. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat in die beginperiode niet alles vlekkeloos verliep. Lees ook het log Huren in Helmond maar eens.
Sinds een aantal dagen behoort 1 van onze collega’s tot de gelukkigen die via dit systeem een nieuwe woning kreeg. Enthousiaster dan wij hem ooit zagen en apetrots kwam hij gisteren op kantoor met een foto van zijn nieuwe woning. Zoals het hoort, waren wij blij voor hem. Maar achter zijn rug fronsten we toch een paar keer de wenkbrauwen. Hoewel wij ons er ook wel weer iets bij kunnen voorstellen dat hij hier wil wonen. Jullie ook?

  voor de foto van zijn nieuwe stekje.

De GGG-rubriek
6 reacties
Reageer

Leuk plekje om te vissen. Is deze foto genomen bij hoog water of bij laag water?
Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor Tsunami of smeltend poolijs.

@jan willem:
Bij hureninhelmond konden we daar geen reactie over lospeuteren. Om na te gaan of deze foto bij hoog of laag water was genomen, vonden zij water naar de zee dragen.

En dat in het Centrum....

BLABLABLA, stelletje kudtkleuterts van GS. Niet origineel meer, zéér hoog VMBO-gehalte. GS kan toch zoveel beter? /stijlloos oud-gediende.

Gelukkig maar dat de German Goo Girls een eigen huis krijgen.

HoerA!!!!!!!!!!!!!!

@spannund
tegenwoordig is ook alles bekend in wikipedia:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: