9reacties

GGG, log 18


 


Door een fout werd deze log gisteravond verwijderd. De logtekst kunnen we herstellen, reacties van Porcupine (a.k.a. Noud), Angelique,  J.E. Mulder en natasjalex helaas niet.


Rijbewijs

Zoals je al kon lezen in onze vernieuwde welkomsttekst, kunnen goede ideeën voor een log naar ons gemaild worden. Eergisteren kwam de eerste binnen. Hoewel we eigenlijk aan reguliere logs dachten, willen wij aan deze eerste inzending toch aandacht besteden.De inzender moest namelijk vorige week in Mierlo afrijden voor zijn rijbewijs. De hele rit hoorde hij niets anders dan: aan het einde van de weg links of rechts en 1 keer kreeg hij de opdracht om te keren op de weg. Aan het einde van de rit zei de examinator doodleuk dat hij gezakt was.Daar heeft onze bezoeker protest tegen aangetekend. Hij begrijpt er namelijk niets van en vermoedt dat hij zakte omdat hij van Helmondse komaf is. En als dat niet de reden was, dat het dan gewoon is omdat ze een vast aantal mensen expres moeten laten zakken. En dat het laatste bochtje enkel als officiële reden wordt aangevoerd. Volgens hem is het niet terecht om op zoiets te zakken.

  voor zijn bewijs.

De GGG-rubriek
9 reacties
Reageer

Ja hey, wat is dat nou? Je moet zomaar niet op de delete knop drukken. :(

Maar ik vind het niet terecht dat hij gezakt is voor zijn rijbewijs. De radiateur moet toch ook af en toe worden bijgevuld.

@Porcupine (a.k.a. Noud) om 11.47: Bedankt voor de tip.

Discriminatie :D

newsflash en erg off-topic maar wel echt helliemonds ..

lasergun lenen *klik*

ester.. ja ik heb het gezien! haha net alsof helmonders dat echt doen!! :D

ik vergeet er nog bij te zeggen.. en als ze zo'n ding lenen is het niet om auto's te controleren...

oh en om weer ontopic te gaan... tja... je kan niet altijd alles hebben he? ;) :D

@natasjalex :: 10 november 2005 18:37
Wat doen ze er dan mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: