6reacties

GGG, log 2Voetbalveld

De laatste jaren gaat het in Helmond vaak over voetbalvelden. Helmond Sport wil een nieuw stadion, Bruheze moet verkassen en Klein Arsenal heeft zelfs helemaal niets meer.Wij hebben een voetbalveld gevonden dat nog niet bekend is bij de meeste mensen en ook niet bij de gemeente. De eerste die ons belt of mailt kan van ons de juiste locatie krijgen. Dus doe er je voordeel mee.Het oogt nog niet helemaal, maar met een beetje hulp van wat vrijwilligers is er best iets van te maken. Denken jullie ook niet?

  voor een foto van het betreffende voetbalveld.

De GGG-rubriek
6 reacties
Reageer

Zo,n veld is wel prima,de ballen rollen vanzelf in de goal.

Als ze dit veld maken op de schuine kant bij Berkendonk dan heeft Helmond-Sport zijn nieuw voetbalveld, wij als gezinnen kunnen gewoon lekker gratis blijven zwemmen met onze kinderen. Waar moeten we in de zomer anders heen ? Over de veiligheid hoeft Helmond-Sport niet meer in te zitten, heetgebakerde typetjes worden het veld/tribune afgerold en zullen al liggend in het water automatisch afkoelen. Scheelt weer veel politie-inzet die dan weer ingezet kan worden bij de beveilinging van Berkendonk zodat wij als gezinnen prettig kunnen blijven zwemmen en niet gestoord worden door bierdrinkende jmensen die elkaar met bierflesjes te lijf denken te moeten gaan. Iedereen blij, toch ? :D

Oh en dan vergeet ik de toekomstige bewoners van Suytkade want ook die zullen opgelucht zijn als er geen Helmond-Sport voor hun deur komt, of niet ?

Prima veldje, niks mis mee zo te zien.
Kleedgelegenheid in of achter de bosjes.
Toiletgelegenheid ook. Tip: moeten ze wel altijd hetzelfde bosje voor gebruiken.
Wasgelegenheid aan het water.
Voor licht hoeven ze alleen de straatverlichting maar om te draaien. Tribune hoeft ook niet als ze op het hoogste punt gaan zitten of staan. Voldoende parkeergelegenheid in de omtrek. Alleen geen kantine dat is jammer.
Dat wordt dan sjouwen met kratjes. Het enigste minpuntje. ;)

@Sjefke
Bij calamiteiten wordt gewoon " de reddingsbrigade" van de Watervrienden ingezet, zijn allemaal vrijwilligers, kost geen geld. En voor de VIP- gasten vragen we de medewerking van de zeilvereniging of er gebruik gemaakt kan worden van hun bootjes voor de VIP-gasten. Geen probleem, toch ! :D

Hè, hè, zo''n veld kan toch helemaal niet.....
Er staan toch struiken op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: