25reacties

GGG, log 53Fout parkeren

Wethouder Peter Tielemans heeft via de gemeentepagina in weekblad De Trompetter nederig zijn excuses aangeboden voor zijn parkeergedrag van de laatste tijd. Een goede zaak natuurlijk dat hij dit uiteindelijk toch durft toe te geven. Maar waarom nu plotseling wel, zo vroegen wij ons af. Was het omdat hij hiermee in een landelijk medium werd vernoemd? Wilde hij zodoende op voorhand de kou uit de carnavalsoptocht halen? Komen er verkiezingen aan? Of was het toch vanwege het zoveelste incident dat van de week op onze burelen neerplofte?Want er stond er weer 1 verkeerd geparkeerd dus. Dit keer precies voor een in- en uitrit van een garage. De buurtbenoners losten dit op hun eigen manier op.”We zullen hem deze keer eens laten werken, die paljakker”, was hun letterlijk reactie.Of dit werkelijk gebeurd is weten wij niet, dat ‘werken’ bedoelen wij.

  voor dat incident.

De GGG-rubriek
25 reacties
Reageer

Ik vrees toch dat niet Tielemans, maar zijn chauffeur de boel mag opruimen.

@Porcupine (a.k.a.Noud): zo ver zijn wij in Helmond nog net niet dat een wethouder een eigen chauffeur tot zijn beschikking heeft. Die keren dat Tielemans wel gereden wordt is als hij ergens in de horeca te lang is blijven plakken en met een taxi naar huis moet. ;)

En dan nog tegen de parkeerwachters zeggen "Ik ben maar 10 minuten weg geweest". 8)

Ze hadden er beton op moeten storten,dan stond de auto voorgoed geparkeerd! :D

In elk geval zal er wel iemand op moeten draaien voor de schoonmaak van de auto. De jongste bediende misschien?
Overigens geloof ik niet dat Tielemans een taxi besteld (of laat bestellen) als hij wat teveel gedronken heeft.

Een wethouder die gedronken heeft zelf achter het stuur?
Is een dronken ex-burgemeester die een ongeluk veroorzaakt al niet genoeg negatieve reclame voor Helmond?

Het zal niet de eerste keer zijn dat ie dronken achter het stuur zit. Na een "vergadering" over het Jazzfestival ofzo.

Dat hij een taxi bestelt als hij te veel dronk, lijkt mij dus ook niet. In het kader van gemeentelijke urgentie kan hij natuurlijk gemakkelijk onder een eventuele bon uitkomen. Of hij heeft ook daarvoor gewoon een ontheffing.

Dat wordt wel netjes rechtgebreid, Pieter. Toen hij een paar jaar geleden een ongelukje veroorzaakte op de kruising Christinalaan/Steenweg had hij zogenaamd ook niet gedronken.

Ik geloof niet dat het zo werkt ook al ben je dan wethouder. Zal wel in het geheim wat werkstraf hebben moeten opknappen. Al zal er wel niet veel werk zijn wat hij goed zou kunnen uitvoeren. :D

Weet je wat je moet doen? Ga zelf eens wat avondjes Taxi rijden. Dan weet je precies wie wel en niet rijden als ze gedronken hebben.
En kom dan nog eens gezellig met het vingertje wijzen.
(geen kort lontje)

Voor taxichauffeur moet je in de wieg gelegd zijn en tegenwoordig ook nog gediplomeerd. Maar ik kan mij voorstellen dat het niet zo plezierig is om met dronken kouwe kak te moeten rijden. Daarom mijn petje af voor die heren chauffeurs.Wat het wijzen met het vingertje betreft: er is geen beter vermaak als leedvermaak en zeker als het betrekking heeft op die personen die denken verheven te zijn boven, en wat meer te mogen, als de gewone man. :D

Yes, spijkers met koppen slaan. 8) zegt de ex-taxi chauffeur. Stapt U even in.

**bevrorenroos**els lennertz: Ik ben hier dus maar eens ev...<<---- wat is dit??? Hebben jullie hier berichten weggehaald of loopt het bij mij zo achter dat ik deze berichten niet kan lezen ???

@Angie:
Zoals duidelijk in onze welkomsttekst staat, verwijderen we spam en off topic reacties.

jaja dat snap ik maar ik kan hier uit deze regel toch geen spam uithalen toch????
dus daarom mijn vraagje erover :)

@Angie:
Dat begrijp ik want helaas blijft die verwijderde reactie dan deels nog even bij het blokje 'Laatste reacties' staan. Prettig als er niemand op reageert omdat zo'n reactie dan meer aandacht krijgt dan die verdient. Gemiddeld 10 keer per week verwijderen we dergelijke reacties om zodoende logs leesbaar te houden. Soms waarschuwen we de betreffende persoon per mail(formulier), maar meestal is dat zinloos gebleken.

hihi, valt me nog mee, had een ingegraven auto verwacht of een autorit ipv een uitrit....

@Peter W (22 januari 18:55 uur)
Volgens mij doe je het vrouwelijke gedeelte van de mensheid weer te kort. ;)

Ad: Als een klein beetje kenner van het millieu weet ik dat de dames vrijgesteld zijn van het vervoeren van dronken kouwe kak. :D

@Peter W
Heb jij er ervaring mee dan :?

Hoe zit dat trouwens met die TV taxi chauffeurs, hebben die ook officiele papieren?

Ad: Ik heb op allerlei gebied zelf ervaring of ik heb het uit de eerste hand. Daarom zul je mij niet gauw kunnen betrappen op iets dat niet helemaal waar is. :D

@Ad om 22:13
Daar zat ik toevallig ook aan te denken, toen ik vanavond nog een stukje van Cash Cab had gezien.

Ad en Pocupine, daar is nu toch die "rel" over. Taxi-chauffeurs moesten (afgesproken in begin 2005) een bepaald diploma gaan halen en dat was dan verplicht per 01-01-2006. En bij een controle bleek dat ..%(?) dat niet gedaan had, of zoiets :?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: