9reacties

GGG, log 63


Bodyguards

– Tja, dat kun je verwachten als je als burgemeester van Helmond het eeuwenoude gemeentewapen tegen de zin van alle Helmonders wilt afschaffen. – Tja, dat kun je verwachten als je als wethouder je auto dusdanig parkeert dat iedereener last van heeft en in eerste instantie geen boodschap aan de mening van alleHelmonders schijnt te hebben. – Tja, dat kun je verwachten als je een voetbalvereniging haar terrein afneemt, een ander veld beloofd, maar deze toezegging niet nakomt. Tja, dan kan je een hele hoop boegeroep en commentaar verwachten.Maar als B & W op werkbezoek gaan in een bepaalde wijk in Helmond, vinden wij dít weer overdreven. Nee niet gewoon overdreven, maar overdreven overdreven. Het lijkt potdorie wel of de president van Amerika er met zijn gevolg aankomt.

  voor de foto van dat werkbezoek.

De GGG-rubriek
9 reacties
Reageer

Matje, matje wa kost zoiets wel nie? :D

Afgezien van de kosten. Burgemeester F.J. heeft deze toestanden gewoon over zich afgeroepen en jullie weten toch ook: beveiliging mag wat kosten! :D

Het ziet zwart van de macho's ;)
Weet je wel wat dat kosttttttttttttttttttttttttttt.
Helemaal NIKS. (De burgers betalen :P ) ;)

Tjonge, tjonge.... :D

jeetje zeg! wat een gedoe voor niks!! :D

Ik wist niet dat B&W van Helmond zo'n grote auto's in het wagenpark had. Maar goed dat Tielemans er niet in rijdt. Dan kon je je auto helemaal nergens meer parkeren.

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Zoals eerder gezegd, soms valt er op deze weblog nog iets te leren over ons Helmond.

tsjonge jonge.... lijkt wel the USA....

hallo Helmond,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: