8reacties

GGG, log 8Brandevoort

De mensen die in Brandevoort wonen zijn gebonden aan allerlei regels voor het plaatsen van erfafscheidingen. Dit wat betreft ondermeer de hoogte en te gebruiken materialen.Misschien voldoet het aan de regels, maar wat wij er nu zagen zou eigenlijk niet moeten kunnen. Deze mensen zijn wel erg op de groei bezig. Het lijkt potdorie wel bij ons thuis vroeger. Toen werd er ook een pyjama gekocht die enige maten te groot was. Dit gaat toch te ver?  

  voor de foto die wij namen.

De GGG-rubriek
8 reacties
Reageer

Het is simpel,de man die daar woont is meer dan twee meter lang!(Net bijvoorbeeld als "de lange populiers").

Een bijzonder initiatief, zo'n Helmond weblog. Ik ben wel een keer in Helmond geweest, op bezoek bij een heel aardige vent voor een reunie van een trip naar de waddeneilanden. Maar echt veel van de stad heb ik toen niet gezien. Misschien moet ik nog een keer terug om te kijken hoe het is gesteld met de erfafscheidingen in Brandevoort. ;)

Dit doet me denken aan de viaducten die jarenlang doelloos in de wei hebben gestaan in Helmond-Noord.

Dat gaat nog wel honderd jaar duren, voordat de (buxus?) haag de hoogte van deur heeft. Haha. Om te gillen. Het is idd geen pan. ;)

@Porcupine, inderdaad, was toendertijd geweldig speelterrein :D
@Weblog Geweldig !!Hoe kom je erop ! :D

Maar het mooiste is ook nog dat de bewoners elke avond voordat het donker wordt naar buiten komen om de poort met de sleutel op slot te doen. Ik denk zeker dat ze bang zijn voor inbrekers. ;)

Ha!Ha! ;)

@Angelique: Wij komen er niet op, wij komen het tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: