10reacties

GGG, Ruzie met UPC


Een paar maanden geleden lazen we dat 1 van onze stamgasten zeer ontevreden was over UPC. Dat leidde er uiteindelijk zelfs toe dat hij bezwoor nooit meer iets met UPC te maken te willen hebben. Zijn kabelabonnement verruilde hij voor digitale satelliettelevisie, zo beweerde hij.
Natuurlijk worden dergelijke zware beweringen altijd even door ons gecontroleerd. De weblog heeft immers een naam hoogte te houden daar waar het over de eerlijkheid, betrouwbaarheid en feitelijkheden op de weblog gaat.
Voornoemde controle heeft vorige week plaatsgevonden. En zoals eigenlijk altijd weer blijkt met dit soort controles, ook deze stamgast sprak de waarheid. Wél vinden wij dat overdrijven ook een kunst is en dat deze stamgast daarom een kunstenaar is.

  voor zijn staaltje van overdrijving.

De GGG-rubriek
10 reacties
Reageer

Dit is inderdaad sterk overdreven.
Ik heb zelf een schotel hangen en kan een dikke 1000 zenders aan. Dit allemaal digitaal, dus perfecte beeldkwaliteit.
Ik betaal niets meer aan UPC en hou dus elke maand de nodige euro's hier aan over.

@Peter W
Volgens mij zitten veel van "jouw" 1000 zenders achter een decoder, waardoor je op die zenders geen beeld hebt, zonder er extra voor te betalen. Dus hoewel je geld overhoudt omdat je dit niet aan UPC hoeft te betalen, moet je het dus toch ergens anders heen brengen.

@Ad: Er zijn zenders die inderdaad zijn afgeschermd. Desondanks kan ik er nog steeds meer dan 1000 kijken. Ik heb slechts een basisabonnement bij Canal Digital voor 7,95 p/maand. Daarnaast hebben sommigen er een sport van gemaakt om de afgeschermde zenders te kraken. De codes worden via internet openbaar gemaakt en dus kijk ik regelmatig naar de Duitse, Franse en Spaanse betaalkanalen. In het bijzonder gaat onze aandacht uit naar de film en sportzenders en een heel klein beetje naar de natuurfilms.

Die moet wel heel veel zenders op zijn tv hebben.

@Johan: Die zenders zitten niet op de TV.
Bij satelliet TV heb je een decorder nodig.
De software die daarin zit is geschikt voor 2000 zenders.
Het vreemde is dat ik wel zenders kan bekijken uit bv Zuid-Amerika en Afrika maar StadsTV Helmond niet. Ook omroep Brabant kan ik (nog) niet ontvangen. Maar dit zit er wel aan te komen.

@Ad: Ik heb net weer op het satellietforum gelezen dat het Spaanse pakket weer helemaal open ligt.
Dit wil zeggen zenders als Barcelona en Real Madrid TV, een tiental filmkanalen die in te stellen zijn op diverse talen zoals o.a. Engels. In totaal tussen de 30 en 40 zenders die voor niets te ontvangen zijn.
Enige 10 tallen euro's schat ik in dat dit pakket kost in Spanje.
Hier een kwestie van even een nieuwe code handmatig invoeren. Een karwijtje van 2 a 3 minuten.

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar.

De Russen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een koper netwerk!

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen.

Deze vezels bleken na onderzoek zo'n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezel netwerk in hun bezit hadden. En dat zo'n 1000 jaar voor de Russen...

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: "Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 500 meter,hebben Belgische wetenschappers helemaal niets gevonden."

De Belgen concluderen hieruit dat zo'n 5000 jaar geleden de oude Belgen reeds in het bezit waren van een draadloos netwerk.

@solveg
Het kan niet anders of je hebt die zelf verzonnen.
Dat kan namenlijk niet.
Je moet ten eerste een Belgische geleerde hebben die tot 500 meter kan tellen.
Nou hou dan maar meteen op.

Tja, Jan-Willem, daar zit ook wel wat in.....

Weer een voordeel van satelliet TV.
Ik ga nu Ajax - PSV kijken op Deportiva 1 (Spaans), en gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: