2reacties

Oude logo Helmond Sport nu van supporters


Sinds vandaag is de supportersvereniging Helmond Sport (SVHS) ide officiële eigenaar van het oude Helmond Sport logo. Zij laten weten dat logo te hebben geregistreerd.
Erik van Kilsdonk, de voorzitter van de supportersvereniging, legt uit waarom zij het registreerden. “Het oude logo hoort volwaardig bij Helmond Sport en zijn supporters. De geschiedenis van onze club mogen we nooit vergeten en het oude logo is daar het perfecte voorbeeld van. Om te voorkomen dat er iemand mee aan de haal ging, vond de SVHS het slim om het logo aan de supportersvereniging en indirect dus aan Helmond Sport te binden.”
Zowel bij de oudere als de nieuwe supporters.heeft het oude logo nog altijd veel draagvlak. Hoeveel precies is niet duidelijk, maar in 2012 was ook Helmond Sport zelf daar benieuwd naar en bevroeg dat in een enquête. Wat er zoal op de betreffende vraag geantwoord werd, is ons onbekend.
Op dit moment wordt het oude logo veel gebruikt op merchandising en kleding als verwijzing naar de oude tijd. “Dit kan wat ons betreft ook zo blijven. Het oude logo is van alle Helmond Sport supporters en in overleg met de SVHS mag het oude logo ook gebruikt worden.”

Helmond Sport
2 reacties
Reageer

Goede actie van SVHS. Al kan het logo nog steeds voor verwarring zorgen..
http://www.deweblogvanhelmond.nl/columnisten/gastblogger/oud-of-nieuw-helmond-sport-logo/

Claudemans van Helmond Sport, is bezig draagvlak te creeren, om het oude logo bij Helmond Sport terug te laten keren.
Op Facebook "AA-SIDE Outcast from South East",is een enquete geplaatst, om het nieuwe logo van Helmond Sport eventueel te vervangen voor het oude logo.
Hier kunt u uw keuze kenbaar maken, uitslag wordt overhandigd aan Helmond Sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: