53reacties

Aan de vaste en GeenStijl-bezoekers


Om de 1 of de andere reden heeft de weblog GeenStijl aandacht aan ons willen besteden. Omdat zij een wat groter weblog zijn, komen er daarom meer bezoekers. Vandaar dat er wat meer reacties staan dan te doen gebruikelijk.
Niet al die nieuwe bezoekers kennen de regels inzake hoe te reageren op onze webblog. Daarom komen er ook reacties die we helaas moeten verwijderen.
Dat we er soms 1 vergeten die nog verwijderd moet worden, vergeef het ons.
Later volgt er een update.

Aan de bezoekers van GeenStijl: welkom.


Zaterdag 18 november: we beloofden een update, dus een update:
Naar aanleiding van dit log bij GeenStijl (ss) was het gisteren iets drukker. In totaal hadden we 11.520 unieke bezoekers. Daarmee staan we vandaag in de Top 50 van best bezochte web-logs van Nederland. Op dit moment heeft Web-log naar eigen zeggen 310.000 weblogs.
Zoals gezegd hebben we een aantal reacties moeten verwijderen. Dat doen we niet vaak, maar als het moet, moet het. Het kan zijn dat daardoor een enkele reactie op zo’n verwijderde reactie niet meer aansluit. Omdat we op deze weblog de goeden niet onder de kwaden laten lijden, hebben we die bewust laten staan.
Excuses aan hen wiens reactie ten onrechte is verwijderd. Of herplaats je reactie zelf of mail ons even en we zetten je reactie weer terug. Want alle reacties zijn natuurlijk netjes bewaard.
Mocht je trouwens bij GeenStijl willen reageren, hou je dan natuurlijk netjes aan hun huisregels. Logisch natuurlijk.
Dat niet iedereen Helmond een geweldige stad vindt en dat zij dat op De weblog van Helmond willen uiten, is hun volste recht. Ook die reacties hebben we vanzelfsprekend gewoon laten staan.
Rest ons nog om web-log.nl te bedanken. Want dankzij hun systeem was het verwijderen van onheuse reacties in feite vrij eenvoudig en snel te klaren.


Een tweede update (op maandag 20 november):
Enigszins tot onze verrassing staan we vandaag voor de tweede keer op de eerste plaats van die dagelijkse Top 50. Met een totaal van 4067 unieke bezoekers gisteren, blijkt dat dus ook voldoende te zijn.
Het logje van GeenStijl blijkt meer impact te hebben dan we aanvankelijk dachten. Want zojuist (om 12.30 uur) gingen we alweer over de 1000 bezoekers heen. Waar moet dat heen… 

Navelstaren
53 reacties
Reageer

't Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Ooit was het leuk...

Geenstijl, stelletje kansloze rukkers, nog steeds dezelfde "toffe" grapjes?
Waarneer gaan jullie dood?

geenstijlkontneukers

Inderdaad volledig stijlloos dit. Daahhaaag

Wim H (oude mediaaaaahhh)

Wat er de lol van is begrijp ik niet.
Helmond wil eeen fatsoenlijk mens nog niet dood gevonden worden laat staan er leven.
Maar om dan jullie site te volplempen is ook niet nodig.

Helmond :O

Hey leuke mensen uit Helmond! Valt mij een beetje van jullie tegen dat het niveau van de Nederlandse taal wat laag ligt bij jullie! Neem nou meteen de eerste zin op jullie óóóh zo gezellige blogje: "Omdat zij een wat een grote weblog zijn,"

Trouwens, heeft iemand misschien de sleutels van mijn BMW gezien? Reacties graag onder nummer 8972907.

Dank u en vriendelijke groeten van Patrick.

PS: Liggen de bitterballetjes al in het vet?

PSPS: Kan iemand even een nieuw vaatje op de beertender aansluiten? Deze is leeg namelijk!

PSPSPS: Waar is onze Wim?

What is op, mond van de hel? Kunnen jullie er een beetje tegen gedist te worden? Of gaan julle vannacht op zwart. Ik hoop wel dat jullie tegen "taalpuristen" kunnen, want die gaan behoorlijk wat stront achterlaten op jullie middelmatige VMBO-schrijfstijl...

Pisvee moet kapodt

het wwwww spel, zijn dat niet drie w's te veel?

Helmond steent grote tijd! Ga zo door!

Sjon van der Roggelkamp

Maken jullie ook eens kennis met Wim H!!

@P. Kluivert:
Bedankt voor je taaltip, het is verbeterd. Mocht je in deze of andere logteksten ook fouten aantreffen, we houden ons aanbevolen.
Dit logje werd in wat grotere haast gemaakt waardoor die fout is ontstaan.

@Pisvee moet kapodt:
Als een collega-weblog aandacht aan De weblog van Helmond besteedt, waarderen we dat natuurlijk.

De weblog ??? Doe eens Nederlandsch leren, stelletje inwoners van dat achterlijke gehucht wat Helmond heet...

Hermann Boring

t Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Ooit was het leuk...

Wat zeuren jullie nu over Gs.
Dankzij Gs ben ik op jullie site gekomen,dus de groetjes uit Rotterdam.En ik ga dadelijk in de atlas kijken waar Helmond ligt,of zetten jullie het s'avonds binnen.

t Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Ooit was het leuk...

Hallo Helmond, lekkere criminele stad van me.

Ik vind zowel Helmond als GeenStijl geniaal !
Helmond: wat hebben jullie een zoete brabantsche weblog.
GeenStijl: Heerlijk zuur!!

Helmond-schmellmond, onbereikbaar gehucht zonder toekomst.. Nou ja, het is beter dan almere...

@Hermann Boring. Het woord "Weblog" heeft zowel "de" als "het" als lidwoord en "de" wordt het meest gebruikt. Helmond is een fijne stad om te wonen. Het is niet nodig om meteen grof taal te gaan gebruiken. En dat geldt voor iedereen hierboven en vooral op Geenstijl. Wees een fatsoenlijk mens :) Is veel leuker namelijk en stijlvoller.

Een Helmondse

t Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Geen stijl. Ooit was het leuk...

t Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Nooit was dat leuk..

oO

Tis wè ! :P

Paja, namaak bossche bol...
Dit is een site over Helmond, gelieve niet te vervuilen met woorden die ze hier niet gebruiken :P

En dat roept een boer uit Deurne???

whuhehehhe

goah nou gauw! :P

Anti-Anti-Paja

raar..raar.raar..vanochtend Helmonf bij Veronica..(Mario de Pizzaman had Helmond ook gevonden). En nu weer op GeenStijl..Helmond timmert behoorlijk aan de weg..zal wel een hoop gemeentebelastingcentjes kosten...

Gelukkig zijn er naast al die lompe mannelijke GS reaguurders ook nog een hand vol vrouwelijke reaguursters.
Uiteraard heeft de laatste categorie meer fatsoen en niets dan lof voor andermans weblog.
Hier komt ie:
Helliemond Roeleert!

Namens GS bied ik mijn excuses aan voor de onnodige reacties.

zijn er in Helmond ook moslims om te knuffelen?

anja meulenbelt

t Is inderdaad wat jammer dat sommige reaguurders zich niet weten te gedragen en denken dat ze enorm grappig zijn door het gastenboek vol te plempen met copy & paste shit. Ooit was het leuk...

Leuk om te zien welk nivo de rest van Nederland heeft. Ik begin nu te begrijpen waarom veel leerkrachten de moed verliezen en het bedrijfsleven opzoeken.
Zullen wij ons toch maar even afzonderen van dit soort taal giganten?

Ben het helemaal met je eens @jan willem.

Ieder zijn meug, maar de mijne is het ook niet.

He Willem, ouwe taalproleet. Wat dacht je van niveau/taalgiganten? Ach, maar met al die witte/grijze/zwarte boekjes is het ook niet meer te doen tegenwoordig.
Zonder je lekker af en ga in Zimbabwe wonen. DOEIIIIIII

Jullie zouden een zware dosis acid wel kunnen gebruiken... het zuur zal u doen opveren en u kakement doen klapperen, wat de log ten goede komt!

Er is zojuist een update in de logtekst geplaatst.

Dat schiet wel op als die andere website voor jullie reclame maakt. Gefeliciteerd met die eerste plek. Mooie Helmondpromotie op internet.
Wel grappig, er komen 70 man bij Boszicht kijken: meteen een groot stuk in de krant. Hier komen er meer dan tienduizend kijken: niks in de krant.

Nou nou nou. In wat voor gevaarlijke stad leef ik nou weer?? Pff ik moet snel verhuizen... Maar wacht eens... Ik loop ook in een trainingspak en heb ook een tattoo :). JAA Dan hoor ik hier thuis... HELMOND RULEZZ ;)
pff zo dat moes er ff uit. Wat een belachelijke en kinderachtige reacties allemaal. Ik wil weleens weten in welke stad hun allemaal wonen :S

Geen Stijl in de fik

Zoals al langer bekend gaat GeenStijl vanaf vrijdag 12 januari bij BNN op de beeldbuis. Met het programma Steen Gijl (zoals BNN het op haar website noemt) of SteenGeijl (volgens de rest) of SteenGeyl (volgens de andere rest) moet ook de televisie aan de stijl van GeenStijl geloven.

Wat we al eerder hoorden (maar nooit definitief werd bevestigd door uitstel en uitstel van het televisieprogramma) blijkt echter nu toch definitief te zijn:
Een vast onderdeel van dat 25 minuten durende tv-programma wordt 'Ondertussen in Helmond'. Daarin zal onze stad als het meest criminele dorp van Nederland worden neergezet.
De reden waarom De weblog van Helmond de aandacht van GeenStijl kreeg, lijkt ons nu ook meteen duidelijk.

Gelukkig weten de meeste Helmonders, en met ons vele Nederlanders, dat niet Helmond maar Den Haag het crimineelste dorp van Nederland is.
Figuren als Gerrit Z., Hans H. en Aart-Jan de G. voeren immers hun criminele praktijken vanuit dat "dorp" uit.

Daar gaat de goede naam van Helmond. Als Gijnstijl ook zoveel kijkers trekt op tv als op hun site, zijn we mooi in de aap gelogeerd. Al het goede werk van Stadspromotie wordt elke week in een paar minuten teniet gedaan. Helmond begon net een beetje onder het negatieve imago uit te komen, worden we door die klojoos als de meest criminele stad van Nederland bestempeld. BAHBAH.

Helmond wordt door dat programman dus als het Kazachstan van Borat.
Wel lachen. Hebben we meteen weer wat te lullen op de verjaardagfeestjes. Ik ga zeker kijken.

Wel leuk natuurlijk al die extra aandacht voor Helmond. Hoewel ik bang ben dat het negatieve zal blijven hangen. Maar, het maakt niet uit wat ze over je lullen, als ze maar over je lullen, zei een reclamegoeroe ooit. "Rumour around the brand" noemen ze dat.
Na de eerste reeks zal het programma trouwens snel van televisie verdwijnen. In Amerika probeerde enkele succesvolle weblogs het diverse malen ook op tv. Zonder succes. Ook bij Koppensnellers op Talpa is men nu al zo'n beetje uitgekeken op het vaste item van de weblog Buro Renkema.

En dat de politie nu net vandaag een jeugdbende, bestaande uit 36 personen, heeft opgerold draagt ook niet echt bij om Helmond positief op de kaart te zetten.

Al een aantal dagen oud, daarom voor de volledigheid:
Steengeyl, het tv-programma op Ned 3 van jongerenomroep BNN en weblog Geenstijl.nl, is uitgesteld tot vrijdag 2 februari om 23:15 uur. Komende vrijdag hoeven we dus nog niet voor (of achter) de beeldbuis te kruipen.

Sorry dat ik 't zeg, maar Helmond is echt een smerige stad! Iedereen zoekt ruzie, je hoeft maar iets te zeggen en ze vinden 't een reden om je te slaan! Belachelijk! Echt een rotzooi daar, daar mag wel eens wat meer politie rondrijden.. Kan ik tenminste veilig naar huis fietsen! Zelf woon ik trouwens niet in Helmond en zit er tot mijn grote spijt op school!

@Wessel
Jammer dat te lezen. Zelf ondervind ik weinig problemen. Misschien dat er ook een oorzaak bij jezelf ligt? Dat zal jezelf wel het beste weten.
Overigens heeft Helmond naar mijn weten maar weinig opleidingen die ze elders in de regio niet hebben, dus als je zo met tegenzin naar Helmond komt moet je eens ergens anders gaan kijken.
Succes.

@Wessel
Erg vervelend voor je dat je een slechte ervaring hebt opgedaan in Helmond. Maar om nu heel Helmond, en de Helmonders over een kam te scheren gaat wel erg ver. En was het wel een Helmonder die je heeft geslagen?
Als je vaker op dit weblog komt kun je ook veel positieve dingen over Helmond, en zijn bewoners, lezen.

Nou Wessel.. als je hier in helmond al snel geslagen wordt.. dan wees maar blij dat je niet in een grote stad zoals Den Haag of Amsterdam woont!! Hier in Helmond zijn de mensen een stuk vriendelijker dan daar!!

Volgens deze site is het programma SteenGijl geannuleerd. Het programma zou door de netcoordinator van Nederland 3 pas ruim na middernacht worden geprogrammeerd, en daar hadden de makers van het programma geen zin in.

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Goed en snel speurwerk!
We kregen de laatste weken al wat vage geruchten en mededelingen uit het Hilversumse. Dat het wellicht weer uitgesteld zou gaan worden, dat BNN zich begon af te vragen of het programma wel voldoende kwaliteit zou bieden en dat er zelfs gisteren nog geen beeldmateriaal voor de pers beschikbaar was, om er enkele te noemen.
Dat het nu niet door lijkt te gaan, is echter een verrassing. Zeker weten doe je het natuurlijk nooit met GeenStijl, maar het lijkt er inderdaad wel op dat de 9 geplande afleveringen van SteenGeyl zijn gecancelled.

Ligt hellimond neffe da kanaal?

Bahbah, de zogenaamde grote jongens uit de grote stad van GeenStijl gaan weer genadeloos op hun bek met hun grootspraak en blabla.
Eerst overal verkondigen dat ze een eigen programma krijgen, dan overal leuren om het erop te krijgen, dan uitstel op uitstel en tenslotte, naar nu blijkt, niet eens iets fatsoenlijks kunnen maken. Zo slecht dat het zelfs bij BNN er in feite niet op mag omdat het, naar nu blijkt, te weinig kwaliteit heeft. Om tenslotte dan te verkondigen dat ze zich terugtrekken uit dat programma.
Dat heeft iets van een klein kind dat de hele dag om een snoepje heeft lopen zeuren en het niet krijgt, dat dan tenslotte maar roept "Ik wil ook helemaal geen snoepje!!!".

Tjonge, dat ik dit gemist heb..... in 2007.