5reacties

Ingezonden brief


Geachte bezoeker,
Het lijkt dat wij niet meer bestaan voor de meeste van U. Weinigen komen nog langs om te luisteren of een praatje te maken. Hen zijn we dankbaar, maar het zijn er gewoon te weinig! Zoek ons nog eens op, we staan toch niet voor niks op de voorpagina?

Afzender: Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs


Naschrift door De weblog van Helmond op maandag 27 juni:

Het schaamrood stond vanochtend op onze kaken toen we het bovenstaande zagen. Zonder enig overleg geplaatst en dan ook nog zo’n zielig briefje!!! Vrij snel hebben we op hoge poten contact opgenomen met deze hard groeiende Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs. Maar even zo snel begrepen we hun wanhoopsactie. ‘t Zat echt diep. Bleek het gisteren ook nog nationale ‘Vergeet-me niet-Dag’ te zijn.
In 2 constructieve gesprekken zijn stiltes én harde woorden gevallen. Argumenten als computercriminaliteit, actiebereidheid, ‘de ondertussen gebleken praatjesbereidheid van bezoekers’ en ‘respect voor ouderen’ streden om de voorrang. Maar, we hebben goed nieuws: een compromis is zojuist bereikt.
De afsprakenlijst:

  • Hun brief en dit naschrift verdwijnen ruim voor dinsdag 23.59 uur van de voorpagina.
  • Zij nemen in de toekomst contact met ons op als er weer problemen zijn.
  • Geen misbruik meer van de technische mogelijkheden die zij blijkbaar hebben.
  • Wij zullen pas vrijdag ‘n splinternieuwe (speelse) log plaatsen waardoor de bezoekers de kans krijgen een praatje bij oudere logs te maken. Gezien de tijdloosheid van tenminste 5 ‘reactie-onderwerpen’ te doen, lijkt ons.
  • Beide partijen danken hen die de moeite al namen.
Navelstaren
5 reacties
Reageer

Ik blijf jullie trouw V.O.O.L.

Ik trek me jullie lot aan. Ik ben daarom bezig een rondje te maken om een praatje aan te knopen. Jammer dat sommige logs al liggen te slapen. De leeftijd wellicht?

Bekijken jullie log pas een paar daagjes ! Komen dus net gekeken... ;)
Zeg nou zelf. Een weblog over Helmond verveelt toch nooit!!!!!
ps. Rob, bedankt voor je geweldige reaktie in ons gastenboek!!!

wahahaha .. helemaal geweldig gevonden !!:D :D :D
dat verdient een dikke bos vergeet-me-nietjes voor de Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs :P

Zojuist is deze log conform afspraak hier komen te staan. De weblog van Helmond heeft natuurlijk een uitgesproken mening over het hele gebeuren. Maar, in het kader van de goede vrede, houden we die maar voor ons zelf.
Wel moeten we die Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs nageven dat ze een record hebben gezet dat niet gemakelijk te evenaren zal zijn:
die van het snelst afgevoerd van de voorpagina. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: