5reacties

Ingezonden brief

Geachte bezoeker,
Het lijkt dat wij niet meer bestaan voor de meeste van U. Weinigen komen nog langs om te luisteren of een praatje te maken. Hen zijn we dankbaar, maar het zijn er gewoon te weinig! Zoek ons nog eens op, we staan toch niet voor niks op de voorpagina?

Afzender: Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs


Naschrift door De weblog van Helmond op maandag 27 juni:

Het schaamrood stond vanochtend op onze kaken toen we het bovenstaande zagen. Zonder enig overleg geplaatst en dan ook nog zo’n zielig briefje!!! Vrij snel hebben we op hoge poten contact opgenomen met deze hard groeiende Vereniging van Oudere Onderwerpen en Logs. Maar even zo snel begrepen we hun wanhoopsactie. ’t Zat echt diep. Bleek het gisteren ook nog nationale ‘Vergeet-me niet-Dag’ te zijn.
In 2 constructieve gesprekken zijn stiltes én harde woorden gevallen. Argumenten als computercriminaliteit, actiebereidheid, ‘de ondertussen gebleken praatjesbereidheid van bezoekers’ en ‘respect voor ouderen’ streden om de voorrang. Maar, we hebben goed nieuws: een compromis is zojuist bereikt.
De afsprakenlijst:

  • Hun brief en dit naschrift verdwijnen ruim voor dinsdag 23.59 uur van de voorpagina.
  • Zij nemen in de toekomst contact met ons op als er weer problemen zijn.
  • Geen misbruik meer van de technische mogelijkheden die zij blijkbaar hebben.
  • Wij zullen pas vrijdag ’n splinternieuwe (speelse) log plaatsen waardoor de bezoekers de kans krijgen een praatje bij oudere logs te maken. Gezien de tijdloosheid van tenminste 5 ‘reactie-onderwerpen’ te doen, lijkt ons.
  • Beide partijen danken hen die de moeite al namen.