6reacties

Navelstaren


Afscheid
Vanaf vandaag is de naam Rob voltooid verleden tijd. We hebben hem vervangen door De weblog van Helmond. Hoewel dit nadelen heeft, wegen de voordelen zwaarder. De aanleiding voor deze naamswijziging is dat 1 van ons drieën er vanaf zijn bouwvak (vandaag dus) mee stopt. Vrouw, kids, werk en vrije tijd schijnt hij (en zijn vrouw) opeens ook belangrijk te vinden.
Gelukkig mogen we deze harde werker en onze whizkid bij incidentele problemen nog raadplegen. Hij laat ons in goed overleg (zoals dat tegenwoordig heet) geïnstrueerd achter. ‘Als jij Jaap en Clarence wel ziet, doe ze de groeten. Rij rustig morgen en …Thanks, we had our fun’.

Spam
De eerste maand gingen we met spam, het off topic plaatsen en het overschrijden van fatsoensnormen, door bezoekers heel omzichtig te werk. We waarschuwden die persoon eerst, twijfelden om het weg te halen, verwijderden uiteindelijk zo’n 20 reacties, we mailden zelfs met enkelen.
De afgelopen weken is deze policy ietsjes aangepast. Wellicht doordat er op vrijdag 1 juli alleen in de ochtend al zo’n 15 spamreacties binnenkwamen. Zonder waarschuwing worden dergelijke reacties sindsdien heel simpel verwijderd. Voor diegene die dit log leest, zal er niets veranderen. Toch meenden we dit even te moeten melden. Reageren op onderwerpen die wij en onze bezoekers hier beschrijven, dat is wat we nastreven.

Oproep
Is er onder onze bezoekers iemand die én de kennis én de tijd én … heeft om op ontwerpgebied iets voor De weblog van Helmond te kunnen betekenen? Omdat je van een kale kip niet kunt plukken, dient geld niet je drijfveer zijn.

Navelstaren
6 reacties
Reageer

Jammer dat hij er mee stopt. Maar @de weblog van Helmond is wel errug lang. Hoewel het wel duidelijk is. Had toch liever iets korter.

@Ad:
Dat vinden wij ook natuurlijk. Maar ach, wij zetten gewoon een tandje bij.
En die 'nieuwe' naam is inderdaad wat lang. In verwijzingen kan die natuurlijk afgekort worden. Goede suggesties?

We zullen het in de hele nabije toekomst wel zien wat het wordt. Meestal gaat het inderdaad vanzelf.

zucht geen gesprekken met Rob meer?? :(
tja ....

Inderdaad jammer dat Rob ermee is gestopt.
Het is een groot verlies voor deze weblog en de rest van Helmond

ja een hobby is leuk maar t moet niet ten koste gaan van je prive ..
doe m de groeten en tot logs 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: