3reacties

Onze eerste log


Hoi,
met een paar man (onervaren in het bloggen, alvast een mooi excuus voor als we iets fout doen), willen we deze weblog opzetten. Om zodoende eens wat meer de mening van de Helmonders te horen en discussies uit te lokken.

Een aspect dat zeker door ons regelmatig besproken zal worden is het Helmonds uitgaansleven. Verder zijn ALLE suggesties van jullie zeer welkom! Laat ze liefst via de mail (rechtsboven) aan ons weten, dan maken we er eventueel een apart item van.

Dingen die niet horen, doen wij hier niet EN jullie dus ook niet! Een reactie  verwijderen we als deze regel wordt geschonden. Dit melden we meestal met daarbij de waarschuwing voor een ban bij een tweede schending. Hiermee ontzeggen we dan dus iemand de mogelijkheid om reacties te geven op elk log. 

Groetjes,
Ondernemende Helmonders

Navelstaren
3 reacties
Reageer

heel veel su6, ziet er goed uit
ik kom zeker nog eens terug als er meer staat

Ik hoorde van Dries dat jullie begonnen waren, ziet er strak uit zeg! Ook af en toe wat grappigs melden he, niet alleen trieste dingen.
Veel leut.

@Dries & Ton
harstikke leuk dat jullie kwamen kijken en bedankt voor de reacties. Zegt het voort en hebben jullie nog (meer) suggesties, laat ze maar horen hoor. Graag zelfs.
Dat er ook grappige dingen opkomen, is zeker, zie dadelijk maar. Op je wenken bediend Ton . :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: