27reacties

Reclame? Graag! Maar dit?Met dank aan Natasja.

Tja, wat moet je als weblog met een dergelijke foto? Blij zijn dat je bezoekers kennelijk reclame voor je willen maken? Of toch teruggrijpen naar normen & waarden en het dus veroordelen? Laten we het beide doen: reclame voor onze weblog vinden we natuurlijk positief, maar dit gaat te ver. Laat De Muur De Muur!

Wij willen graag bekendheid, maar dan verkregen via links op andere sites, weblogs, zoekmachines, forums of platforms. Heb je concrete suggesties waar onze link niet zou misstaan of waar we (onderwerpen van) De weblog van Helmond kunnen aanmelden: heel graag! Onze link dient ‘on topic’ te zijn, er natuurlijk nog niet te staan en zonder tegenverplichting geplaatst te kunnen worden.

Met jullie hulp krijgen we dan (nog) meer Helmonders naar deze weblog, worden onze inleidingen en jullie reacties meer gelezen en aangevuld EN help je ons om te linken op plekken waar we nog niet aan dachten.Kortom: hierbij vragen we jullie ons te helpen met suggesties voor linkmogelijkheden.

Navelstaren
27 reacties
Reageer

ik zet je wel bij mijn links, kan ik hier dan ook een linkje krijgen???? ;)
groetjes,
natasja

Leuk ge-PhotoShopt die foto van die muur.
Kijk maar op http://natasjalex.web-log.nl/
Zelfde muur, andere tekst.

Misschien kun je je link kwijt op 0492.pagina.nl

bedankt voor de reclae noud, maar als je op mijn web-log het logje bij de foto had gelezen, dan had je er een site bij zien staan waar je meerdere van dit soort foto's kan bekleden met teksten..

@natasjalex:
Bedankt voor het plaatsen van een link naar De weblog van Helmond op je site, maar een link terug is helaas niet mogelijk. Wij vinden nu namelijk dat dat niet het doel van deze weblog is.
Maar we waarderen en onthouden je goede werk natuurlijk wel.

Mochten er meer zijn die ons willen linken op hun eigen site: graag natuurlijk en meld het ons even. In verband met de uniformiteit, hebben we dan het liefste dat je de link
De weblog van Helmond noemt.

@Noud:
Nastasjalex heeft gelijk, maar ons geheim van De Muur heb je ontmanteld. :?
Je linktip voor 0492.pagina.nl is een goede. We hebben onze site een week geleden aangemeld, maar dat duurt daar helaas wat langer.

ik heb het veranderd in 'de web-log van Helmond.'. jammer dat je me niet kan linken.. ik was er al bang voor! maarreh.. ik heb hier nu ook een beetje reclame..

Is het misschien een idee om een Mail a friend actie te starten? Bezoekers van deze site sturen dan een mailtje naar Helmondse vrienden, bekenden of familieleden. In dat mailtje staat dan dat ie regelmatig deze site bezoekt en waardeert en daarom deze site graag onder de aandacht van die persoon wil brengen. Of iets dergelijks.
Mijn neef deed ook zo'n Mail a friend actie voor zijn site met best wel veel succes.
Maak een button met een voorgeprogrammeerde tekst en waar alleen de e-mailadressen nog moeten worden ingevuld. Makkelijk en zo zien jullie ook nog precies wie er is aangeschreven.

ik had al na een week of zo wa mensen over deze site vertelt en er ook al een paar gemailt ook

Hmm. Deze reclameuiting gaat vast tegen de Helmregels in. ;)

@Pieter:
Sorry dat onze reactie wat langer dan normaal op zich liet wachten. Reden is dat we je idee onderling goed wilden doorspreken. In eerste instantie waren we namelijk bang om met jouw idee spammen in de hand te werken. En daar zijn we (welke mailontvanger niet?) absoluut op tegen.
Maar zoals jij het voorstelt, is het dat zeker niet. En hoe langer we er over spraken, hoe liever we je idee omarmden. Bedankt Pieter. Je suggestie met die button hebben we laten varen. Redenen als lastig realiseerbaar, wellicht spam-bevorderend, niet iedereen wil ons die mailadressen tonen en het persoonlijker aspect van een normale e-mail in de stijl van de verzender zelf, streden om de voorrang.

Een paar aandachtspunten voor wie aan de Mail A Friend Aktie willen meedoen:
- maak er AUB geen spamaktie van: mail alleen bekenden die iets met Helmond hebben,
- vergeet in je e-mail niet ons adres http://hellemond.web-log.nl te noemen,
- een omschrijving die wijzelf gebruiken voor onze weblog is: 'om over Helmond te kunnen praten, huilen en lachen',
- als je ons in de cc of bcc van je mail wilt zetten: hellemondweblog@gmail.com,
- leuk als je ons even laten weten (hier of via het Mailformulier) als je meedeed.

Deze erg lange reactie kort samengevat:
Mail A Friend over De weblog van Helmond als jullie willen. Wij waarderen het.

@dries:
Bedankt voor die reclame die je maakte. En zoals hier al eerder tegen natasjalex gezegd: we waarderen en onthouden het goede werk.

http://www.letterjames.be chek daar....en maak de muur hoe je m zelf wil...je kan er maken wat je wil

Ik heb zojuist meegedaan aan jullie M.A.F.A. ;) Ik heb er 4 aangeschreven.

@LH:
Viermaal dank.

Ik heb natuurlijk ook een aantal mensen gemaild. :o
Is vanzelfsprekend als 'bedenker' van de aktie. 8)
Vergat het alleen hier te melden. :?
Attent dat mailtje van jullie. :D

@Pieter:
Nogmaals dank voor je idee en deelname aan de Mail A Friend Aktie.
We zagen je cc-tje inderdaad in onze mailbox. Maar omdat we vonden dat we jou
(en nog 2 anderen) niet via hier hoorde te bedanken omdat het hier niet was gemeld, stuurden we dat bedankmailtje.

ik had verwacht wat meer webloggers uit de omgeving hier te vinden maaruh je ziet maar 4 personen reageren op elkaar hahahah kunnen jullie niet beter msn-en??? dat gaat sneller .... maar evengoed vind het wel een leuke site waar nog veel mee gedaan kan worden....
volgende keer zal ik er mijn site ook wel bijzetten ...

@Angie:
Bedankt voor je compliment.
Je opmerking van 4 begrijp ik ff niet, gegeven bijvoorbeeld de logs 'Is er uitgaansleven in Helmond?' en 'Waarop MOET Helmond trots zijn?'. Of verwijs je naar deze log? Maar waarschijnlijk bedoel jij wat anders. Maar wat?
En als je nog tips of ideeën voor deze weblog hebt: Graag! Mail ze dan naar bovenstaand adres of maak gebruik van het Gastenboek of Mailformulier.

nou ik bedoel dus de eerste logs worden steeds door dezelfde personen van commentaar voorzien.... jij, pieter, gert en natasjalex .... dat is wat ik zo jammer vind .... weten ze in Helmond wel dat deze site er is ???

@Angie:
Je schreef de vorige keer (13 juni) dat je jouw site erbij zou zetten... :?

Of Helmond het weet?: zie onze bezoekersaantallen in de log "De eerste 1000". Maar jij kunt wel meehelpen dit aantal verder te verhogen. Door bijvoorbeeld mee te doen aan onze Mail A Friend Aktie (zie mijn reactie van 4 juni 2005 om 12:50 hierboven).

Op enkele logs schreven inderdaad vooral dezelfde personen. Die personen, een deel van onze zogenaamde stamgasten, zien we graag op onze weblog. Dat geeft het iets vertrouwds, iets huiselijkers, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat sommige logs populairder zijn dan andere, tja, dat is altijd zo natuurlijk. Wellicht een idee om ook bij die populairdere topics je mening in de betreffende logs te gaan geven.

oke oke rob je hebt gelijk .... nou hier issie dan :)
enne ik zal zeker bij mensen die ik ken deze site aanbevelen maar zet em niet tussen mijn favolinks op mijn site ... ik wil nog even anoniempje blijven voor de rest van nederland en zelf bepalen om te vertellen waar ik vandaan kom .... oke?
pfff het was wel ff moeilijk hoor om mijn website erbij te zetten 8) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

@Angie:
Dat je ons (nog) niet linkt, begrijp ik en is ook geen probleem natuurlijk. Maar dat is ook niet waar die reactie/posting van 4 juni naar verwees.
Goed om te horen dat je ons gaat aanbevelen bij bekenden. Als we zelf in een gesprek ons internetadres willen geven, zeggen we altijd dat ze de volgende 2 losse woorden even moeten Googlen: Helmond weblog. De nummer 1 in die lijst is dan "De weblog van Helmond". Probeer zelf maar eens. Makkelijk te onthouden voor die ander, geen gedoe en 85 van de 100 Nederlanders gebruiken immers altijd Google.
Je site bekeek ik net al even en ik kom hem binnenkort wat uitgebreider bezoeken.

Ik heb ok maar wat vrienden gemaild...
Vooral na dat zonnige gebaar nav mijn reactie op de weblog 'is er uitgaansleven in Helmond?' :D
Dat motiveert enorm!

@Sjaan:
Dank voor deelname aan de Mail A Friend Aktie.
Wat betreft dat zonnig gebaar: je was de eerste sinds onze start waar we dat bij deden. De betreffende bijdrage gaat bij het hoofdstukje De weblog van Helmond de geschiedenisboekjes in. Dat zal elk geschiedschrijver later ook wel snappen. ;)

Ik heb de weblog van Helmond bij de start van mijn weblog er meteen op gezet.Ik vind dat elke helmonder die een weblog heeft de site dient te vermelden.Het Helmond Gevoel!

@J.E. Mulder:
We zagen het en dank voor die link/vermelding.
Je mening wordt gewaardeerd door ons, maar onze reactie op 31 mei 2005 om 20:03 is natuurlijk geen stimulans.
Maar we zijn aan het zoeken naar een creatieve invulling voor onze stamgasten inzake dat tegen-linken. Het lastige is dat wat wij willen, we zelf niet kunnen uitvoeren en we daar een dtp-er voor nodig hebben. Die we dus aan het zoeken zijn.

Hallo allemaal,

Ik zet hier liever mijn reclame neer.
Ik heb een internet station en woon tegen het station van helmond aan.
Dit is gewoon geweldig, dat Helmond ook een goed beluisterbaar internet station heeft.
Ik zou zeggen zeg het voort.

Vriendelijke groeten van Coen Willemsen.
http://www.radio-freebee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: