4reacties

Technische werkzaamheden


Dadelijk, rond 2 uur ‘s nachts, krijgt deze weblog (samen met nog 390.000 weblogs) andere onderliggende software. Als gevolg daarvan zal De weblog van Helmond er tijdelijk wat anders uitzien dan je gewend bent.
De onderwerpen (logs) en reacties zullen er gewoon staan en daarop kan zoals altijd gereageerd worden. Maar het uiterlijk is anders en (als het meest zichtbare) de inhoud van kolommen aan de linker- en rechterkant zal tijdelijk ontbreken.
Achter de schermen zijn wij druk in de weer om alles in orde te maken. Dat kost natuurlijk tijd. In die tijd plaatsen we minder nieuwe logs en Nieuw Helmonds nieuws.
Ons excuus voor dit tijdelijk ongemak. Hoe lang dit alles gaat duren weten wij op dit moment niet. Als er iets te melden is over deze technische werkzaamheden doen we dat in de reacties hieronder.

Navelstaren
4 reacties
Reageer

succes!

Mocht je denken dat er niet veel veranderd is sinds gisteren, dan heb je dat goed gezien. Om onduidelijke reden is dat vannacht niet doorgegaan.
De medewerkers van onze weblogportal web-log.nl (die het allemaal moeten regelen) zaten er vannacht wat raar bij. "Wij zaten er klaar voor. Schermen open, helpdesk klaar, muis en toetsenbord binnen handbereik en toen gebeurde er niets. De afgesproken uiterste deadline van 23 augustus 2:00 in de nacht was allang geweest en nog niets."
Zij zijn nog in afwachting van een uitleg uit Amerika. Wij en 389.955 andere weblogs wachten mee. Wellicht dat de overgang vannacht plaatsvindt...

Kwam ons trouwens niet slecht uit want nu konden we vandaag gewoon bloggen.

@De Weblog van Helmond
Ik heb gehoord dat Fons Jacobs de overgang naar de nieuwe software heeft afgelast, omdat het KNMI weeralarm code oranje had afgekondigd.

@Noud:
:-) Voor de weblog heeft de burgemeester dan een prettige beslissing genomen. Het log met de foto's van de wateroverlast zorgde ervoor dat vandaag bij de 10 best bezochte dagen van De weblog van Helmond ooit behoort. Was alles vannacht volgens plan gelopen hadden we vandaag niets op de weblog kunnen zetten.

Een kwartiertje geleden hoorden wij dat (naar het er nu naar uitziet) de overgang naar de nieuwe software vannacht plaats vindt. Spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: