3reacties

Voor 7e jaar op rij meer weblogbezoekers


Het gemiddelde aantal weblogbezoekers per maand stijgt al 7 jaar op rij. In 2014 behaalden we een gemiddelde van 18.014. Zie hieronder de maandgemiddelden sinds de start van de weblog in 2005:

In totaal kreeg de weblog vorig jaar 206 duizend bezoekers die 426 duizend weblogpagina’s bezochten. Donderdag 13 februari was met 4.894 bezoekers de drukst bezochte dag van 2014.
Sinds de oprichting van de weblog tot 1 januari 2015 kwamen er 1,2 miljoen bezoekers die gezamenlijk 2,8 miljoen weblogpagina’s bekeken en 55.388 reacties gaven (bron).
Als weblogteam zijn we uiteraard zeer tevreden met deze kijk- en schrijfcijfers. In totaal 23 Helmonders (columnisten, fotografen en overigen) leverden op regelmatige basis een bijdrage. Tezamen met de incidentele gastbloggers en tipgevers, zorgden zij ervoor dat vele Helmonders reageerden en nog meer Helmonders naar de weblog kwamen. En de vele Helmonders die de weblog bezochten, gaven weer voldoening aan de Helmonders die meehelpen. 🙂

Navelstaren
3 reacties
Reageer

Weblog. Mooie cijfers.
Op naar de 20.000 als maandgemiddelde. :)
Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.
Ik geniet er enorm van!!!!!

Mooie cijfers. Moeilijk om ze dit jaar weer te overtreffen. Cijfers zeggen niet alles, maar het is wel een goed teken.

@case op vrijdag 2 januari 2015 om 18:31:
Fijn om te horen dat je het kunt waarderen! En inderdaad Buurman, cijfers zeggen zeker niet alles. Maar als we mogen kiezen: liever meer dan minder. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: