21reacties

1 Aanhouding en ruim 60 verkeersboetes

Een aanhouding voor de handel en bezit van verdovende middelen en ruim 60 verkeersboetes voor diverse overtredingen. Dat zijn de meest opvallende resultaten van de integrale actie gisteren in de binnenstad van Helmond. Tijdens deze actie werkten Politie, Gemeente Helmond en de belastingdienst samen met een gezamenlijke ambitie: het creëren van een veilige en leefbare binnenstad.

De politie hield een 32-jarige Helmonder aan voor de handel in verdovende middelen. Ook troffen zij in zijn woning een behoorlijke hoeveelheid namaak parfums en namaak merkkleding aan.
Tijdens een verkeerscontrole schreef de politie bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen. Zo zijn er 16 boetes uitgeschreven voor te hard rijden en werden 9 bestuurders beboet van het rijden zonder rijbewijs. Ook zijn er meerdere personen bekeurd omdat hun voertuig niet aan de technische eisen voldeed. 4 Personen bleken onder invloed te zijn van drugs en/of alcohol. 1 Persoon werd betrapt op het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden.
Walter van Bussel maakte gisteren de bijgaande foto’s.