2reacties

39 Bekeuringen bij 2 verkeerscontroles


Gisteren hielden studenten van de van de politie-academie 2 grote verkeerscontroles. In totaal werden er tussen 14.00 uur en 21.00 uur 128 voertuigen gecontroleerd en werden er 39 bekeuringen uitgeschreven.
Die boetes werden uitgedeeld voor onder andere mobiel bellen, verlichting, autogordel, niet tonen rijbewijs, losbreek reminrichting en lading. Ook werd er 1 snorfiets in beslag genomen.
De ene was op de Rembrandtlaan en de andere op parkeerplaats Vaarle aan de A270 tussen Eindhoven en Helmond (zie de aankondiging op Twitter.)

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Ik word er zo moe van om telkens als "proefdier"te worden misbruikt dat als ik met aanhangwagen rij wederom aan de kant word gezet om helemaal doorgelicht te worden door onze toekomstige belastinginners in de hoop dat ze je geld uit de zakken kunnen kloppen.

Deze studenten worden gebrainwasht zodat het voorbeeldige kasspekkers worden. Deze belastingfuik staat ook vaak op het terrein van Slegers Staal, Nou vanaf dat moment koop ik daar geen krul staal meer. (heulen met de vijand)

Het persbericht vermeld niet dat de meeste bekeuringen zijn voor het niet kunnen tonen van rij en of kentekenbewijs, poeh poeh lekker belangrijk. Dan kun je als (toekomstige) belastinginner echt avonds tegen je kinderen zeggen "papa heeft vandaag 20 mensen 90 euro uit de zak geklopt" ben nu maar trots op papa.

Nee als je echt niets wilt/kunt worden kun je altijd nog belastinginner worden. (graaf Slis)

Of je kunt je gewoon aan de regels houden. Mensen doen maar wat ze willem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: