12reacties

Geen treinen tussen Helmond en Deurne


Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni rijden er geen treinen tussen Helmond en Deurne. De reden is dat ProRail gedurende die 4 dagen het spoor vernieuwd op het traject tussen Helmond en Venlo. De NS zet bussen in. Zij schatten de extra reistijd op een kwartier tot een half uur.

Nieuw Helmonds nieuws
12 reacties
Reageer

Gelukkig moet ik meestal richting Eindhoven, maar vervelend is het wel. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar een week geleden las ik dit

Flink wat werk aan spoorwegovergangen Deurne
https://dmgdeurne.nl/flink-wat-werk-aan-spoorwegovergangen-deurne/

Ook tussen Blerick en Horst-Sevenum zal gewerkt worden aan het spoor omdat daar nieuwe sporen tbv goederentreinen zijn/worden aangelegd.

NS medewerker

Op het gehele traject tussen Helmond en Venlo zullen dus ook de werkzaamheden zijn. Houd er rekening mee: reis je naar Venlo of verder met de trein? Ook in de richting van Roermond zullen in dat weekend geen treinen is vooralsnog de planning.

NS medewerker

Mogen ze bij t station in Helmond wel de hele parkeerplaats afsluiten anders kunnen de bussen er niet eens komen????????????

@iris. Waar moeten de ambtenaren dan (gratis) parkeren? Niet voor niets dat betaald parkeren bij station en cacaofabriek wordt vertraagd.

Fijn dat zoiets tijdig gemeld wordt!

Piet de Wilde

@Piet de Wilde op zondag 19 mei 2019 om 22:30:

Inderdaad. Weer excelleert deze NS medewerker - en daarmee de hele NS - met deze tijdige informatie.

Uit recente klanttevredenheidsonderzoeken blijkt, dat de informatie - voorziening bij vertragingen een grote bron van irritatie en ontevredenheid is onder ov - reizigers. Werkzaamheden en omleidingen veroorzaken per definitie ook vertragingen. Onvermijdelijk, maar de NS doet daar ten minste iets aan d.m.v. informatie aan de reizigers.

In tegenstelling tot Hermes. Je zou zeggen, dat Hermes - als relatief kleine busvervoerder in Helmond en in zuidoost Brabant - dat net zo goed of zelfs beter kan dan de NS als de grootste vervoerder van Nederland.

Niets is minder waar: vorige week nog met een omleiding door werkzaamheden bij de Traverse/Koninginnewal. De buschauffeurs wisten van niks en de ov - reizigers wisten per definitie ook van niks. En dit niet voor de eerste keer!. Je zou toch zeggen, dat het niet zo moeilijk moet zijn om dit adequaat te kunnen communiceren tussen de gemeente Helmond en Hermes - het is toch "dikke mik" tussen die twee? - waardoor het niet voor kan komen, dat een mevrouw van 80+ niet weet bij welke bushalte ze de bus weer naar huis kan pakken. FOEI!

Peter van Lieshout

Dus vanaf brouwhuis ook niet dan ????????????????

Het volgende hoort eigenlijk niet bij dit artikel maar;

Er rijden tot 18.30 uur GEEN treinen tussen Helmond en Venlo ivm een defecte trein.
Er rijden bussen tussen Helmond-Deurne-Horst Sevenum-Blerick-Venlo.
Bussen vertrekken in Helmond vanaf de achterzijde van het station.

Er rijden wel intercitys tussen Helmond en Eindhoven (-Schiphol Airport)

NS medewerker

Woensdags is hij toch vrij,donderdag Hemelvaart dus vrij, en vrijdag neemt hij gewoon een ouwelulle dag, probleem opgelost.

Na de staking van vandaag zullen in de loop van morgen alle treinen weer volgens dienstregeling gaan rijden.

Houd er rekening mee dat er na morgen geen treinen zullen rijden tussen Helmond en Venlo vanwege werkzaamheden. U kunt gebruik maken van de snel en of stopbussen. De werkzaamheden duren tot en met 2 juni a.s.

NS medewerker

Vandaag is het dus zover: 4 dagen geen passagierstreinen richting de oosterburen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: