8reacties

Man (40) bedreigt politieagente met de dood


Een 40-jarige Udenaar werd vandaag opgepakt in Helmond. Hij wordt verdacht van het bedreigen en uitschelden van een politieagente vanochtend. De verdachte bedreigde de agente met de dood tijdens een actie waarbij een vader en zijn dochter gearresteerd werden in hun woning in Uden. Ook schold hij haar uit. Op het moment zelf kon de verdachte niet aangehouden worden. De focus lag toen op de actie. De man is later alsnog opgepakt.
De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. “Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.”

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Precies. Oppakken allemaal.

Margaret van der Leest

Politie mag wel geweld tegen onschuldige burgers gebruiken. Dan wordt het in doofpot gestopt. Toch Elly

Twan van Doorne

Mijn moeder heeft mij altijd geleerd dat schelden geen pijn doet ????

Je mag ook niks meer tegenwoordig

Lackshan Sutharson

Heel goed ze verdienen respect, niet goedschiks en kwaadschiks. Zijn toch meestal de criminelen of diegene die iets doen wat niet deugd die dreigen en schelden. Geweld en schelden mag wel harder aangepakt worden.

Oppakken en afvoeren, en de rest ook. 10 jaar rust.

Henry Claassen

Goedzo. Nergens voor nodig om uberhaupt iemand zo te bedreigen.

Lenie Weijnen

Kan best zijn dat de man even "ge-emotioneerd" heeft gereageerd, maar er zijn grenzen en dit type schreeuwmens gaat daar gauw overheen.
Nu maar hopen op doorpakken door de rechter want anders loopt het , met veel extra kosten, met een sisser af, waarna dit type schreeuwmens bevestigd krijgt om ermee door te kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: