8reacties

Brand verwoest auto, caravan én carport


Vannacht is er brand uitgebroken in een carport aan de Antilopelaan in Brouwhuis. Onder de carport stonden een personenauto en een caravan die door de brand zijn verwoest. De tegen de carport liggende woning kon behouden blijven door het snelle optreden van de om 01.47 uur uitgerukte brandweer. Deze woning liep wel enige schade op door de brand.
Buurtbewoners die de brand ontdekten, konden de bewoners, een ouder echtpaar, wekken zodat zij tijdig hun woning konden verlaten. De vrouw is in een ambulance onderzocht maar we weten niet of zij daarna naar een ziekenhuis is gebracht. Hoe de brand is ontstaan is onbekend en daar wordt onderzoek naar gedaan. De brand ging met harde knallen gepaard waardoor veel omwonenden wakker werden en kwamen kijken. De brandweer heeft de brand met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker bestreden.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 12 foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Zijn goed bezig in bouwhuis ????

Anita Vereijken

Jeetje wat erg en zo dichtbij

heb een keer de politie gebeld en gevraagd om meer surveillance in brouwhuis , nee daar begonnen ze niet aan , blijkt toch wel nodig te zijn

Frans Verhagen

Gaat goed 2e in 1 week nou fijn pfff

Aanmelden bij https://nextdoor.nl/ je wijk zoeken en wellicht kunnen we de boel beter in de gaten houden. Hoe meer hoe beter.

Karin Geubbels

Een paar maanden geleden had ik het al over een pyromaan. Maar volgens mij ben ik de enige die er zo over denkt. Eens kijken hoelang het duurt voordat de instanties dit woord ook in de mond nemen.

Update:
Inspecteurs van brandweer en politie zijn met onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand afgelopen nacht.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 4 foto's.

Zie ook deze video van de brand vannacht.

oh wat erg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: