15reacties

Auto op zijn kant na aanrijding


Om 15.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Kanaaldijk N.W. en Julianalaan. Daarbij belandde een auto op zijn kant en werd een verkeerslicht geraakt. Of er daarbij iemand gewond raakte, weten we op dit moment nog niet.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reactie hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
15 reacties
Reageer

Update 1:
De auto op de zijkant had een aanrijding met een andere auto en een verkeerslicht. De inzittenden zijn met onbekend letsel in een ambulance mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Volgens omstanders was 1 van de auto’s door rood gereden.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 3 foto's.

Zag er heftig uit sterkte voor iedereen

Wendy Lambert

Hoe krijg je t daar voor elkaar als je je aan de snelheid houdt vraag ik me af

Wesley Dovens

Doen de stoplichten het wel weer daar? Gisteren een lange tijd niet gedaan op die plek, levensgevaarlijk!

Ingrid Vlemmings

Die auto die op zn kant lag was niet zomaar door rood gereden. Hij ging met volle vaart door rood. Reed gelukkig nog net niet mijn vader en mijn zoontje aan die op de fiets waren.

Update 2:
In en bij de auto die op zijn zijkant was beland, trof politie vermoedelijk drugs aan. De politie heeft deze in veilig gesteld. Volgens omstanders zou de auto die op de zijkant lag door een rood licht zijn gereden. Vervolgens reed die tegen de afdraaiende auto, daarna tegen een verkeerslicht van het fietspad om tenslotte op de zijkant te belanden.
Bij het ongeval is 1 persoon per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en geen 2 zoals we bij update 1 meldden. De andere auto werd beschadigd maar er raakte niemand gewond. Beide auto's zijn door verschillende bergingsbedrijven meegenomen. Politie doet verder onderzoek naar de oorzaak. De weg was tijdelijk afgesloten geweest maar inmiddels weer open.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 12 foto's.

Och wa erg bababa ik weet wat het is????????

Betsie van Ruitenbeek

@Wesley Dovens op vrijdag 19 juli 2019 om 16:47:

Zijn door rood gereden dan word een botsing makkelijk zat, toch.

Ik zag het gebeuren wij stonden net stil aan de andere kant ziet onze auto staan op de foto was erg heftig!

Saskia Molijn

Hij ligt iig meteen voor de deur bij een advocaat

Tamara van Wetten

Update 3:
De politie heeft een 56-jarige man aangehouden vanwege de drugs die in het voertuig zijn aangetroffen. Deze man heeft geen woonplaats in Nederland, zo liet de woordvoerster van de politie ons weten.

Update 4:
Getuigen gezocht van ruzie en daarop volgende aanrijding
Vrijdagmiddag rond half 4 was er bij zwembad De Wisse aan de Keizerin Marialaan in Helmond een ruzie. 1 Van de ruziemakers is er vervolgens met hoge snelheid vandoor gegaan en veroorzaakte 700 meter verderop de bovenstaande aanrijding op het kruispunt van de Kanaaldijk N.W. en Julianalaan. Een 56-jarige man is aangehouden in verband met drugs die in de auto zijn aangetroffen. De politie zoekt getuigen die meer weten van deze ruzie en/of aanrijding.
De politie doet onderzoek naar wat er precies gebeurd is. Heb jij iets gezien, gehoord of weet je op andere wijze iets dat met deze ruzie of aanrijding te maken heeft? Neem dan contact met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Jonge jonge, houd dat nooit op

Ineke Endevoets

Drugsrunner. Zonde dat ie zich niet kapot gereden heeft.

Gevolg van een mislukte ripdeal, lang leve het gedoogbeleid.
Nederland is dood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: