8reacties

Auto vliegt spontaan in brand


Een personenauto vloog zojuist spontaan in brand bij de verkeerslichten op de kruising van de Deurneseweg en Weg door de Rijpel / Rivierensingel.
De inzittenden waren op tijd uit de Volvo en zijn niet gewond. Wat de oorzaak is is niet bekend. De om 09.29 uur gealarmeerde brandweer heeft de brand geblust. 1 Rijbaan is op dit moment afgesloten.
Harrie Fotografie maakte de 3 onderstaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Hitte golf

LoeLoe Holzken

Volvo, daar is een terugroep actie voor nu! Bepaalde modellen waarbij iets spontaan in brand kan vliegen, Volvo garage bellen

Update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 6 foto's.

hopelijk geen persoonlijk letsel, dat is veel belangrijker dan de schade aan dat ding.

Christ Beekmans

@Yvonne Korff op dinsdag 23 juli 2019 om 10:22:

Volgens mij is deze V40 te oud voor die terugroepactie https://www.autoblog.nl/nieuws/volvo-roept-37-000-nederlandse-autos-terug-128072 Maar het blijft wel vreemd dat zoiets zomaar kan gebeuren. ????

Vaak dat het een Volvo is!

Voor het blussen lijkt er al olie op de weg te liggen, onder de auto. Een olie lekkage kan zomaar eens de oorzaak zijn van een band als deze. Als de olie op de warme uitlaat drupt, kan deze onmiddellijk vlam vatten.

Er zeg, zo vlak voor/in de vakantie. Hopelijk hebben de inzittende geen letsel. Succes!

Oververhitting is een hele realistische oorzaak. Vooral met dit weer is het erg belangrijk om te zorgen dat de motorkoeling in orde is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: