Autodroom Helmond neemt Suzuki van Auto Aarts over


Autodroom Helmond heeft de Suzuki-activiteiten van Suzuki Helmond (Auto Aarts Helmond) overgenomen. De Suzuki-zuilen werden al geplaatst, maar donderdag is pas de officiële ingangsdatum zo laat mededirecteur Frank van den Nieuwenhuijzen weten.
Het familiebedrijf Auto Aarts is Mazda- en Suzuki-dealer en gaat stoppen. Hun pand aan de Varenschut in de Autowijk wordt overgenomen door BMW-dealer Nobracars. Na een grondige verbouwing (schets) trekt Nobracars daar naar eigen verwachting in oktober in.
Van den Nieuwenhuijzen was 15 jaar geleden ook al Suzuki-dealer en is blij het merk weer te gaan voeren. “Het is een strategische zet. In Helmond zijn wij ook al Kia-dealer en hebben 2 occasionbedrijven. We wilden het gamma nog breder maken en daarom is Suzuki geïntegreerd.” Hij sluit niet uit dat er nog meer activiteiten aan het bedrijf worden toegevoegd. “We voeren oriënterende gesprekken op dit moment.” Van een eventuele overname van de Mazda-activiteiten van Auto Aarts is geen sprake geweest omdat dat merk minder Nederlandse verkooppunten wil, aldus Van den Nieuwenhuijzen.
Onder Autodroom Helmond vallen de VDNS Kia- en Suzuki-dealerschappen, maar ook de occasionbedrijven Van den Nieuwenhuijzen Auto’s en Carmovement en Brabant Autolease.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: