6reacties

Bakelse liet fietsster zwaargewond achter


Een vrouw is vannacht zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Heikantseweg in Dierdonk. De verdachte van de aanrijding reed door, maar werd een half uur later door de politie aangehouden. Want doorrijden na een verkeersongeval is strafbaar.
Het slachtoffer fietste vannacht rond 02.30 uur over die weg. Door nog onbekende oorzaak ontstond vervolgens het ongeluk. De bestuurster van de personenwagen stopte niet, maar ging er vandoor. Een getuige, een automobilist die er een stuk achter reed, stopte wel. Hij verleende hulp en belde 112. De opgeroepen traumahelikopter kwam ter plaatse en het slachtoffer is vervolgens zwaargewond met spoed naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
Aan de hand van de informatie van de getuige kon de politie de bestuurster al snel opsporen. Zij is rond 03.00 uur in haar woning in Bakel aangehouden, zo laat de politie zojuist weten. Daar werd ook de beschadigde auto aangetroffen. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek. Er werd een bloedproef afgenomen om te kijken of ze alcohol of drugs had gebruikt.
Harrie Fotografie maakte de 7 foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Wat een geweldige getuige! Het slachtoffer geholpen/gered en een signalement kunnen geven waardoor de dader gepakt kon worden! Tijd voor een lintje.

Idd wat een geluk dat er op dat tijdstip nog “heldere” hulp aanwezig was
Geweldig gedaan

Lintje voor de getuige en 10 jaar water-en-brood voor de laffe dader.

Wat doen mensen toch op dat soort tijden rond te rijden fiets of auto, vrouwen ook nog. noem mij maar conservatief maar ik vind dat echt; dit normaal gevonden, maar is dat wel zo.
De automobiliste had moeten stoppen,maar voor hetzelfde geld was het een opzetje van boeven om haar te verkrachten of de auto af te nemen...sta je met je goede gedrag..
Ik zie een fiets liggen; hooguit een speelgoed kinderfiets; geen deugdelijke verlichting of voldoend aan de verplichte zaken. Daar zat dus een "vrouw " op, in haar uppie om 0230 snachts , niet op fietspad maar op gedeelde rijbaan met achterop komende auto...zien jullie het achterspatbord?
Echt de debiliteit springt eraf,van beide betrokkenen..hulde aan de mercedesrijder, dat was dan weer een echte kerel.

De grootste debiel is errol, er zitten zelfs reflectoren op de spaken, als een fiets stil staat werkt de dynamo niet!
Het was zaterdag dan willen mensen wel eens uitgaan tot in de late uurtjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: