10reacties

Brand gesticht in portiek op de Mierloseweg


Op de Mierloseweg is brand gesticht in een portiek van een kantoorvilla. Een voorbijganger meldde de brand vanavond kort voor half 8 aan de brandweer.
Voor de deur van het leegstaande gebouw lag een verbrandde jerrycan en er hing een benzinelucht.
Aan het hekwerk aan de straat werd een briefje en een bh aangetroffen die de politie veilig heeft gesteld voor verder onderzoek. Zij weten op dit moment nog niet of het iets met de brandstichting heeft te maken.
Harrie Fotografie maakte de 7 foto’s.

In de reacties staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Op vrijdag 17 februari 2017 stelden we deze quizvraag over die kantoorvilla uit 1895. Ook toen al zat daar Advocatenkantoor van Wijk waar je voor straf-, familie- en jeugdrecht en mediation terecht kunt.

Waardeloos is dit nou nodig

Update:
Aanvullend meldde Harrie dat de brandweer de brand snel onder controle had. De schade bleef daardoor beperkt tot de ingang van dit pand dat recent werd verkocht. Harrie stuurde daarbij deze 3 foto's:

Volgens mij staat et sinds deze week verkocht

Hennie de Gooijer

Dit heeft werkelijk alle ingrediënten van het verhaal van het jaar in Helmond. Sex, oud geld, brandstichting, net voor kerst, de advocaat, de makelaar en dat mysterieus briefje met de woorden "blijf van mijn familie" en onduidelijk geschreven woorden.
Het heeft nu al iets weg van de brand in het landhuis in Vught in 20013. https://www.nporadio1.nl/podcasts/de-brand-in-het-landhuis

@Lieke op zondag 17 november 2019 om 21:53:

Haha. Je vergeet dan nog dat het een gemeentelijke monument is en vier jaar lang onverkoopbaar was. RECENT FORS IN PRIJS VERLAAGD schreeuwde NVM makelaar Broeckx op de website en een maand later ineens verkocht. Een kat in de zak voor de aankopende partij.... een prachtige cliffhanger.

Die NPO-podcast over Vught is trouwens een geweldige. Een excentrieke onuitstaanbare grootgrondbezitter met een verdwenen kunstcollectie van ruim 500 schilderijen en een vermogen van 160 miljoen euro die om het leven kwam bij de brand. Geen onderzoek destijds door de politie of brandweer. Een dure munt die lag begraven bij het huis, verre familie die onderhand geld wil zien, etc. etc. Heel Vught heeft het daarover.

Daar werkt mijn advocaat ????????????????

Monya Rosenberg

Het gespuis moet de advocaten de laatste tijd wel hebben. :-( & akelig.
Hopelijk heeft die advocaat na de aanslagen een paar camera's opgehangen.

"ik dod naar brand" ???
????????

Tomasz Pogoda

Lekker duidelijk handschrift...

Kevin Salesman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: