11reacties

Cadeautje voor élke Helmondse mantelzorger


Net als voorgaande jaren krijgen alle mantelzorgers in Helmond een cadeautje voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente start daarvoor komende maand weer een waarderingsactie. 
Zorg jij als mantelzorger (ook als je buiten Helmond woont) voor een Helmonder die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kun je als blijk van waardering een cadeautje aanvragen. Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit een cadeaubon van 70 euro of dat geldbedrag. Mantelzorgers tot 18 jaar krijgen een Giftcard van Pathé ter waarde van 40 euro.
Door het invullen van een beperkt aantal van je gegevens op een formuliertje kun je dat cadeau aanvragen. Dat kan vanaf maandag 2 september via de LEVGroep-website of via de papieren exemplaren bij de receptie van hun kantoor aan de Penningstraat. Half september en half oktober staat er in De Traverse en De Loop een uitknipbon waarmee je de cadeaubon of het geldbedrag ook kunt aanvragen.

Nieuw Helmonds nieuws
11 reacties
Reageer

Sommige noemen zich al mantelzorg, als ze 1 boodschap doen, hopelijk, word dit aan echte Mantelzorgers uitgekeerd !!!

Ineke Endevoets

Is het vanaf woensdag of vanaf maandag? Aangezien het maandag 2 september is..

@Kelly op woensdag 28 augustus 2019 om 13:20:

Oeps, dat moet inderdaad maandag 2 september zijn. Dank je wel voor het melden, we hebben het in de tekst hierboven meteen verbeterd.

Is dit ook geldig als je als mama voor een langdurig ziek kindje zorgt met ook nog beperkingen ?

@Jonge mama op donderdag 29 augustus 2019 om 08:06:

Volgens mij wel, je doet er genoeg voor zo te lezen.

Is t echt vrijwilligers of dan hebben ze toch uitkering maar hoeven ze geen baan te zoeken,,vele vaste banen zo kwijtgeraakt, ,

Sylvia Kruijf

Veel te weinig !!

Mijn man en mijn 3 dochter en mijn klijn kinderen boven als voor mijn botscapen poetsen strijk ales

Ik zorg al jaren voor mijn autistische zoon geld dit dan ook

Het aanvraagformulier dient uiterlijk 31 oktober 2019 ingeleverd te zijn. Vorig jaar vroegen 37 honderd mensen dit cadeautje aan voor de door hen verleende mantelzorg aan 1 of meer Helmonders.

mijn-man-zorgt-al-jaar-en-dag-voor-miij--hij-gaat-heel-graag-vissen-maar-durft-de-halve-tijd-niet-te-gaan-bang-dat-ik-val-of-weer-eens-zonder-lucht-val-hij-wast-mij-elke-dag-2x-doet-het-hele-huishouden-nu-hebben-we-sinds-kort-2uurtjes-hulp-wat-veel-te-wijnig-is-maar-ik-zou-mijn-schatje-wel-eens-in-het-zonnetje-willen=zettenmet-vriendelijke-groet-acg-van-bomme;-simons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: