4reacties

Davy Brouwers mogelijk naar Zuid-Korea


Davy Brouwers van Helmond Sport staat voor een belangrijke beslissing. De 26-jarige Belgische aanvaller van Helmond Sport kan naar een club uit Zuid-Korea. Dat meldt de Vlaamse krant Het Belang van Limburg.
Voor hij in 2012 naar Helmond kwam speelde hij jarenlang bij Lommel United in België. In zijn 2 jaar bij Helmond Sport scoorde hij volgens VI 22 doelpunten in 71 wedstrijden. Dat lokte de interesse vanuit Zuid-Korea, maar ook van teams uit België en Nederland. Vorige maand had de Belg zijn huidige werkgever al laten weten gebruik te willen maken van zijn transfervrije status.

Helmond SportNieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Davy Brouwers, de Belgische clubtopscorer van Helmond Sport, tekende vanmiddag een contract voor 1 seizoen bij MVV. Hij liep bij de club uit Maastricht stage en werd geschikt bevonden. Zijn mogelijke overgang naar een club in Zuid-Korea (zie hierboven) gaat dus niet door.

Tja Brouwers, hier schiet je niet veel mee op heh.

@Adrie op woensdag 6 augustus 2014 om 07:44:

Klopt. Ik denk ook dat een contractje bij MVV ( categorie 1 KNVB ?) nou niet echt een promotie betekent! Maar toch dank voor de bewezen diensten voor HS en veel ( nou veel !) succes bij MVV. Berry

@berry op woensdag 6 augustus 2014 om 16:35:

Sportief zeker niet, maar omdat hij transfervrij was financieel wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: