7reacties

Dronken en zonder rijbewijs en weer betrapt


Wijkagent Henry van Dongen en Monique van Lierop betrapten gisteravond een automobilist die ook dit keer zonder geldig rijbewijs reed. Ook bleek de 31-jarige man uit de Rijpelberg teveel gedronken te hebben want hij blies 330 Ugl. De bestuurder kreeg een bekeuring. Gaat hij nogmaals in de fout dan is hij de volgende keer zijn auto kwijt, zo liet wijkagent Van Dongen weten.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

Ahhh, er moeten eerst slachtoffers vallen.......

Krijgt ie een bekeuring en een wijzend vingertje,tssss.da kan alleen hier in Nederland.ze moeten m mee vastzetten zo ene!!

Sjef en Liesbeth Kweens

En wat moet iemand zonder rijbewijs met een auto? Is niet verboden natuurlijk, maar vreemd is het wel. Ach, we begrijpen wel meer niet van/in deze maatschappij.

Als je geen rijbewijs hebt ,ben je ook niet verzekerd ,moeten eerst zeker iemand aanrijden oid ,ze hadden zijn auto in beslag moeten nemen ,want hij gaat dadelijk weer met een slok op rijden !!!!! Mensen die te hard rijden word meteen hun auto in beslag genomen ,goh de volgende x word zijn auto in beslag genomen als ze hem betrappen!!!

En dronken en geen rijbewijs, reden genoeg om de auto direct in te nemen lijkt me. Zeker omdat hij het schijnbaar al vaker heeft gedaan. Vingertje wijzen helpt niet, rijbewijs innemen kan niet, auto innemen dan maar.
Als je dronken bent is je auto een dodelijk wapen en wapens mag je in beslag nemen

Ze moeten hier het Britse systeem invoeren. Bij rijden zonder rijbewijs of verzekering wordt direct de auto in beslag genomen.

Moet zeker eerst weer een fataal ongeluk gebeuren voordat ze goeie actie ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: