5reacties

Duo in gestolen auto in bezit buit tasdiefstal


Vannacht rond half 5 werden op de Europaweg een man en een vrouw aangehouden in een gestolen auto. In de auto werden ook nog andere gestolen spullen terug gevonden.
De politie controleerde een auto waarvan het kenteken geregistreerd stond als gestolen. Ook was een soortgelijke auto mogelijk eerder bij een diefstal in Someren betrokken was geweest. De 2 inzittenden, een man van 37 jaar uit Eindhoven en een vrouw van 28 jaar zonder vast woonadres, werden meteen gearresteerd. De betreffende auto werd in beslag genomen voor onderzoek. Uiteindelijk bleken er gestolen kentekenplaten op een eveneens gestolen auto te zijn gemonteerd. De auto was op 18 november in Eindhoven gestolen.
Aan het einde van de donderdagavond werd op het Wilhelminaplein in Someren uit de auto van een vrouw uit Nederweert een handtas met inhoud gestolen. De dieven hadden de vrouw eerst afgeleid, waarna ze kans zagen de tas vanaf de passagiersstoel te weg te pakken. Toen de vrouw zich realiseerde wat er was gebeurd, was het al te laat. Getuigen wisten de auto van de dieven wel te omschrijven, maar hadden het kenteken niet kunnen noteren.
Bij nader onderzoek van de gestolen auto die in Helmond in beslag was genomen, vond de politie de tas van de vrouw. Ook troffen zij enkele cachetjes met cocaïne aan. Het tweetal zit nog vast voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

verschiet nergens meer van, word met de dag erger !!

Ineke Endevoets

Vonden de handtas zeker mooi :) of te gebruiken als Mannentas :P

Erwin van der Heijden

goed werk gedaan Politie Helmond.

Margaret van der Leest

Aangehouden op de Europaweg en de auto laten takelen in een woonwijk!!! Met veel herrie

Margerie Simons

Goh... Veel herrie poe poe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: