Eerste training Helmond Sport achter de rug


Vanochtend om 11 uur begon de eerste training van de selectie van Helmond Sport ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op de Braak waren ruim honderd toeschouwers volgens de club aanwezig om de sterk gewijzigde spelersgroep te bekijken. De keepers Wouter van der Steen, Jamie Watt en Stijn van Gassel en de veldspelers Maiky Fecunda, Sven van de Kerkhof, Gillian Justiana, Jeffrey van Nuland, Mounir El Allouchi (gehuurd van NAC), Colin van Gool, Roel vande Sande, Sam Strijbosch, Kevin Visser, Stanley Elbers en Marc Koot.
De aanwinsten tot op heden zijn Steven Edwards (lange verdediger/middenvelder van Achilles ’29), Alexander Bjelica (linksbenige verdediger van FC Zwolle) en de aanvallers Thomas Schilders en Charlton Vicento, beiden van Willem II. Laatstgenoemde was vandaag afwezig vanwege zijn interlandverplichtingen voor Curaçao. Hij sluit later aan bij de selectie. Tot de selectie behoort ook Tim Rerimassie, deze linksback is de enige speler die vanuit de jeugd is doorgestroomd. Directeur Mario Captein wil de selectie met nog minimaal 4 spelers uitbreiden. Zodra de selectie rond is, wordt de doelstelling voor komend seizoen bepaald.
Kevin Gomez Nieto, Dave Nieskens, Ferry de Regt (Fortuna Sittard), Koen Weuts, Arne van Geffen, Daniel Guijo-Velasco, Charles Kazlauskas, Oumar Diouck, Marciano Duda (Helmondia ’55), Lars Hutten en Jack Tuijp (Volendam) hebben verlieten de club van trainer Jan van Dijk.
Op deze training waren overigens nog 4 spelers uit de jeugdopleiding aanwezig, de aanvallers Marijn van Heugten, Joost van Heck en Vincent Bogaerts (vorig seizoen nog B-junior), en middenvelder Wietse van Lankveld.
Helmond Sport speelt zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd al in Beek en Donk tegen het jubilerende Sparta ’25.

Helmond SportNieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: