6reacties

Fietser in ‘de badkuip’ aangereden (foto’s)


Vanochtend kort voor 7.30 uur is in ‘de badkuip’ (de kruising Lage Dijk en de Deurneseweg) een ongeval geweest tussen een auto en een fietser. De oudere man op de fiets werd aangereden op de oversteekplaats die met verkeerslichten is beveiligd. Hij is onder meer met een gebroken enkel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Ik heb een tijd geleden een mail naar de gemeente gedaan over dat stoplicht dat veel te snel weer op rood staat en de automobilisten hebben al groen voordat je de weg over bent. En ik ben 33 en een snelle fietser, maar dat is niet iedereen.

Er wordt daar ook regelmatig keihard door het rood gereden. Een flitser zou daar niet misstaan.

Ria van Aerle

@Ria

Mee eens. Over het algemeen vind ik dat de Nederlandse flits-maffia zijn doel voorbij is geschoten en primair bezig is met geld verdienen. Maar in de Henri Dunant zouden er van mij ook wel een paar mogen komen. Daar wordt zo ontzettend vaak met een rotvaart door het rood gereden; echt niet normaal. Als ik de Deurneseweg op moet draaien kijk ik altijd een keer extra of er weer zo'n idioot aan komt.

@Mark op woensdag 10 februari 2016 om 12:42:

Wat was de reactie van de gemeente?

Vindt het op de fiets altijd maar een onoverzichtelijk kruispunt.

Piet De Wilde

@Jan, geen reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: