4reacties

Gewelddadige scooterdiefstal in Brouwhuis


Woensdagavond rond 23.15 uur werd een 19-jarige man bij de Overloop/Deltaweg in Brouwhuis benaderd door 3 à 4 mannen in een donkere auto. Ze tonen interesse in zijn scooter en de mannen praten wat met elkaar. Tot het slachtoffer plotseling met een bijtende vloeistof, vermoedelijk pepperspray, in zijn ogen gespoten wordt.
Het slachtoffer voelt een brandende pijn in zijn ogen, maar probeert nog weg te komen met zijn scooter. Hij rijdt richting de onderdoorgang van de Deurneseweg richting de wijk Rijpelberg. Door de hevige pijn in zijn ogen valt hij echter. Na de val wordt door de dader(s) zijn scooter afgepakt en meegenomen. Zij gingen er met de scooter van het slachtoffer van door in de richting van station Brouwhuis.
2 Signalementen:
Dader 1 is een jongeman van circa 17 jaar oud met lichte huidskleur, een normaal postuur en ongeveer 1,70 meter lang. Hij heeft opvallend felblauwe ogen en rechte witte tanden. Hij was gekleed in een (licht)blauw vest met lange mouwen en een zwarte broek.
Dader 2 was iets ouder, zo’n 18-19 jaar en had ook een lichte huidskleur, een dun postuur. Hij droeg zwarte bovenkleding met een capuchon (die hij op zijn hoofd droeg) en eveneens een zwarte broek.
De politie is op zoek naar getuigen van en/of informatie over deze diefstal met geweld. Weet jij iets over de diefstal, zag of hoorde je iets of heb je misschien camerabeelden die kunnen helpen bij dit onderzoek? Laat hen dat dan weten via 0900 – 8844 of anoniem via 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Het word steeds gekker hier met de jeugd. Pak ze nou eens hard aan voor deze dingen anders gaat dit alsmaar door... Voor zulke dingen mag je ze gewoon voor mijn part als een volwassene berechten.

Gelukkig hangen er bij die winkels en dat station behoorlijk wat camera's.

Wat in hemelsnaam is een lichte huidskleur...
Gelukkig zijn de leeftijden dan weer erg specifiek, 17 en de andere duidelijk ouder, 18 of 19.
Maw.zeer verdacht.
Bedenkelijk.

Tja zolang je als trouwe eerzame burger geen pepperspray en ploerten doder bij je mag dragen zijn we hopeloos overgeleverd aan tuig dat meent dat ze je zomaar kunnen beroven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: