2reacties

Gratis Piaggio-taxi’s tijdens koopzondagen


Tijdens de koopzondagen dit jaar worden gaan er 3 Piaggio’s door het centrum rijden. Deze overkapte witte Italiaanse driewielertjes zullen bezoekers van de Koopzondag gratis naar hun volgende bestemming in het centrum van Helmond brengen. Deze actie is een samenwerking van Centrum Management en Helmond Marketing.
Iedere laatste zondag van de maand zijn een groot aantal winkels in het Helmondse centrum geopend. Tijdens deze koopzondagen zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. De Piaggio-taxiservice zal op die tijden rondrijden op de zondagen met de volgende data: 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november en 21 december. De witte driewielertjes zijn te herkennen aan de opdruk van een Italiaans landschap en het logo van horecazaak Il Borgo op de Markt.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Waarom? Het centrum is al zo klein.

Natuurlijk een mooie actie om de wagentjes van Il Borgo onder de aandacht te brengen. Ik neem aan dat het de bedoeling is om mensen van buiten het centrum naar het centrum te brengen v.v. Mensen binnen het winkelgebied naar een andere locatie brengen lijkt mij ook wat overdreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: