14reacties

Guldenaar lijsttrekker Mì Hellemonders


De leden van Mì Hellemonders hebben ingestemd met de benoeming van de heer Herbie Guldenaar als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart. Vanwege gezondheidsredenen heeft de in september benoemde lijsttrekker Michael Rieter zich terug getrokken. Michael Rieter wordt als lijstduwer het sluitstuk van de kandidatenlijst van Mì Hellemonders. Herbie Guldenaar en Michael Rieter zullen samen als duo het gezicht zijn bij de komende verkiezingen.
Herbie en Michael zijn al 50 jaar bevriend sinds zij samen op de Knip zaten, zo laat de partij in haar persbericht weten. Daarnaast was Herbie de afgelopen 4 verkiezingen een vast gezicht op de kandidatenlijsten van Helder Helmond waar Michael lijsttrekker was. Herbie is een bekende in het Helmondse en als gerespecteerd gitarist in binnen- en buitenland. Ruim 30 jaar is Herbie muziekdocent waarvan al meer dan 25 jaar aan het Jan van Brabantcollege aan de Molenstraat.
Slechts een aantal ingewijden waren op de hoogte dat Michael Rieter al sinds eind juli 2021 waarschijnlijk kanker zou kunnen hebben. Eind september, begin oktober werd dat na onderzoek daadwerkelijk vastgesteld. Mede door corona heeft de operatie pas vorige week woensdag 12 januari plaats gevonden. Succesvol: afgelopen maandag kreeg hij te horen dat hij weer helemaal schoon is. Anderhalve week geleden verraste hij echter het bestuur zich te moeten terug trekken als lijsttrekker. De revalidatie vereist veel rust die je als lijsttrekker niet hebt. Heel snel is toen in een paar dagen een oplossing gevonden door Herbie Guldenaar voor te dragen als nieuwe lijsttrekker en dat Michael Rieter, als lijstduwer, samen met hem als duo het gezicht zal zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuw Helmonds nieuws
14 reacties
Reageer

Heel goed om een stap terug te zetten Michael, van harte beterschap gewenst!

Wie is Herbie Guldenaar

@Wout. op dinsdag 18 januari 2022 om 20:59:

Een goed moment om te kijken naar ditishelmond de "buitenhuis in gesprek met" die over een tijd wordt uitgezonden.

Herbie Guldenaar

ditishelmond is een organisatie waar een paar personen werken die arrogant zijn en zich ook zo gedragen, denken dat ze overal zo maar naar binnen kunnen omdat ze dat jasje aan hebben. Dan ook nog 1 of meer auto's wat de gemeenschap alleen maar meer geld kosten wat beter op een andere manier besteed kan worden dan Helmond op deze manier promoten. Overstappen, rustiger aan gaan doen, tijd dat hij er echt mee ophoudt. De 'nieuwe' man ook onbekend maar staat plots in de belangstelling en op de voorgrond. Teveel partijen in Helmond met vaak (!) eigenbelang net als de regionale en de overheid in het Haagse! Belang van de kiezer wordt vaak (!) achtergesteld op het persoonlijk en partij belang. Dat 'pluche' met de daaraan verbonden centen en priveleges blijft toch maar trekken.

Ken Rieter goed.Natuurlijk wens ik de man een spoedig herstel toe.
Politiek gezien voegt het helemaal niets toe.

Iemand die niet de moeite wil nemen om zich voor te stellen anders dan te verwijzen naar een uitzending van de stadsomroep lijkt mij niet echt een stemmenmagneet.

@Eric Betgem op woensdag 19 januari 2022 om 08:51:

Ik wist niet dat jij geinteresseerd bent in gemeentelijke politiek.........................

@marko.Ik heb er dagelijks mee te maken.

@Eric Betgem op woensdag 19 januari 2022 om 11:18:

Natuurlijk ken ik jou Het onderwerp is op de Weblog een gesloten boek.

@Roland Zal wel.maar kennen.....?

@Herbie Guldenaar op dinsdag 18 januari 2022 om 23:58:

Mooi dat je de weg hierheen al hebt weten te vinden Herbie. Succes toegewenst, het zal niet meevallen om een zetel te halen als nieuwe partij als je op zo'n laat moment nog je lijsttrekker moet gaan vervangen. Rieter senior heeft het wel voor zijn kiezen gekregen het afgelopen jaar, hopelijk herstelt hij voorspoedig.

Michiel van Geel

Volgens mij moet hier een rectificatie plaatsvinden.

Dhr Rieter staat op nr2 en is dus geen lijstduwer?!?

Of de site van de gemeente klopt niet

https://www.helmond.nl/1/verkiezingen/kandidatenlijsten

@Hans op vrijdag 11 februari 2022 om 22:17:

Eerst was besloten Rieter op de laatste plaats te zetten, maar later is besloten om hem toch hoog op de lijst te zetten.

Waarom niet nr 1 dan ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: