1reactie

Helmonder gewond na ongeluk in Oosterhout


De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een aanrijding die gistermiddag plaatsvond in de Anjelierstraat in Oosterhout. Daarbij raakten een Helmonder en een inwoner van Oosterhout gewond. De bestuurder van de betrokken personenauto, een 25-jarige Oosterhouter, reed na de aanrijding weg, maar meldde zich later die middag op het politiebureau.
Bij de politie kwam op Pinkstermaandag rond 15.30 uur een melding binnen van deze aanrijding waarbij een voetganger of voetgangers gewond zouden zijn geraakt en waarbij een zwarte auto zou zijn weggereden. Ter plekke troffen agenten 3 mannen aan. 2 Van hen, een 23-jarige inwoner van Helmond en een 20-jarige inwoner van Oosterhout, waren gewond geraakt en zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De derde betrokkene, een 24-jarige inwoner van Helmond, bleef ongedeerd.
De automobilist die bij de aanrijding betrokken was, was niet meer aanwezig. Hij meldde zich ongeveer 3 kwartier later alsnog op het politiebureau en is aangehouden. Het gaat om een 25-jarige Oosterhouter.
De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding en onderzoekt of er voorafgaand aan de aanrijding een incident is geweest tussen de mannen. De politie komt graag in contact met mensen die maandag in de loop van de middag een bezoek hebben gebracht aan een van de supermarkten in winkelcentrum Zuiderhout en gezien hebben dat zich daar een incident heeft voorgedaan waarbij diverse mensen betrokken waren. Ook komt de politie via 0900-8844 graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.
Volgens een collega van Harrie Fotografie kreeg het drietal Polen ruzie bij de Jumbo. Toen zij daarna hun weg vervolgde werden zij bewust aangereden. Zie de 8 foto’s op 112brabant.nl.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

Ik zou gastarbeiders geen Helmonders noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: