2reacties

Man opgepakt na ernstige mishandeling


Vorige week besteedden de opsporingsprogramma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht (zie het filmpje onderaan) aandacht aan een ernstige mishandeling bij winterfestival Bontgenoten op 2 november 2019 in Eindhoven. Vandaag hield de recherche een 25-jarige inwoner van Helmond aan. Hij was waarschijnlijk betrokken bij een geweldsincident dat aan die bewuste mishandeling vooraf ging.
Bij die bewuste mishandeling loopt een 27-jarige man meerdere ernstige verwondingen op (zie de 3 foto’s rechtsboven). Hij liep een gebroken oogkas had, gebroken jukbeenderen en een gebroken neus op. De verwondingen aan zijn oog waren zo ernstig, dat hij voor de rest van zijn leven zijn linkeroog moet missen.
Het onderzoek was al geruime tijd in volle gang, maar door de uitzendingen kwamen een aantal nieuwe tips binnen. De Helmonder kwam vervolgens in het onderzoek naar de ernstige mishandeling naar boven. Wat er precies is gebeurd wordt nader onderzocht. De aangehouden verdachte zit vast voor verder verhoor. Het onderzoek naar degene die het slachtoffer sloeg gaat onverminderd door.

 

In een reactie hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Update:
Vandaag werd een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden nadat hij zich op het politiebureau had gemeld. Hij wordt ervan verdacht de klap te hebben uitgedeeld waarmee de 27-jarige feestganger het zicht uit 1 van zijn ogen werd geslagen.

Naar het schijnt heeft de dader zich bij de politie gemeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: