2reacties

Aanhouding na mishandelen ouder echtpaar


De politie hield gistermiddag een 44-jarige Helmonder aan omdat hij er van wordt verdacht kort daarvoor een man en een vrouw in hun woning in Someren te hebben mishandeld.
Het oudere echtpaar alarmeerde de politie omdat ze door de verdachte was mishandeld. Hij was bij hen geweest in verband met een zakelijk geschil dat de Helmonder zei te hebben met een familielid van het echtpaar. Omdat het gesprek kennelijk niet naar zijn tevredenheid verliep, sloeg hij de man in het gezicht en duwde hij de vrouw hard tegen de grond. Beiden raakte daarbij gewond en moesten zich onder doktersbehandeling stellen. De Helmonder ging er vervolgens vandoor maar werd in zijn woonplaats getraceerd en opgepakt. Hij zit vast. Het echtpaar deed aangifte.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Wat een lafaard als je met iemand anders een geschil hebt en iemand (vermoedelijk zijn/haar ouders) willen toch naar je luisteren, maar de inhoud of conclusie bevalt je niet, dan gebruik je maar geweld.
Ik hoop dat zijn (verdiende) loon eens in de vorm van een weerbaarder iemand krijgt uitgereikt.

Nou slimpie,

dat heb ik hier zo vaak beweerd. Daar hebben ze tegenwoordig goede sportscholen, waar je door trainingen je weerbaar kunt maken. Maar, daar heb je weer karakter, mentaliteit en vastberadenheid voor nodig. Als je dat bezit en je doet er zelf iets aan, dan heb je kans dat je weerbaar wordt. Meer zeg ik er niet over, want hardroepers en meningen genoeg hierover. Ik gaf verschillende keren hier mijn emailadres door voor info over weerbaarheid, maar geen hond die reageert, dus laat ik het hierbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: