1reactie

Helmonder vast na vondst gestolen fietsen


De politie arresteerde gisteravond een 52-jarige Helmonder omdat hij een aantal gestolen fietsen in en bij zijn woning had staan. Na verder onderzoek ontdekten agenten ook gestolen goederen bij zijn bedrijf in Eindhoven.
Politiemensen kwamen de man op het spoor op basis van informatie die bij de politie bekend werd. Toen agenten donderdagavond rond 21.30 uur poolshoogte namen in zijn huis in Helmond, troffen ze daar een flink aantal fietsen aan. Een nog onbekend deel daarvan stond als gestolen gesignaleerd. Hetzelfde gold voor een aantal fietsen dat in een bestelbus bij de woning stonden. De man is meteen aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.
Vanochtend zijn agenten naar zijn bedrijf aan de Tongelresestraat in Eindhoven gegaan. Daar trof de politie wederom een flink aantal fietsen aan, waarvan een nog onbekend deel als gestolen stond gesignaleerd. Ook stond er een scootmobiel die vermoedelijk van diefstal afkomstig is. Alle goederen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

Melissa Veldkamp misschien jouw fiets??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: