5reacties

Helmonder collecteert voor zichzelf


Een 42-jarige man uit Helmond collecteerde gistermiddag in Raalte (provincie Overijssel) zonder vergunning. Van de politie kreeg hij daarvoor een boete.
De betreffende wijkagent liet gisteravond weten dat hij vermoedt dat het goede doel waarvoor de Helmonder collecteerde, zijn eigen portemonnee was.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Begrijp deze man wel, met alle bezuinigingen!
Het is vrij simpel om even een legitimatie te vragen, dus mensen geven ook nog vrijwillig.
Is dat niet mooi dan?
Kan hij beter doen als iemand beroven en dood maken toch.
Misschien had hij voor de boete al wat bussen leeg gemaakt, en valt zijn totale verlies alsnog mee.

@mopje op donderdag 19 februari 2015 om 15:30:

De tering naar de nering zetten!

Ach ja,

Heel Nederland fraudeert, van klein tot groot. Dat krijg je ervan als je ziet in de laatste jaren, dat de overheid flink op weg is om de (hardwerkende) mens uit te kleden, tot ie bijna niks meer over heeft. En het gaat maar gewoon door en niemand gaat de barricade op om het te stoppen. Deze man wel dus, wellicht had hij het hard nodig voor zijn gezin of eigen voortbestaan. Ik kan me dit echt wel voorstellen als het water je aan de lippen staat. Zelf heb ik 40 jaar hard gewerkt en er niet veel aan over gehouden. Ik kan rondkomen, maar carnaval, vakantie of extra dingen kopen met de alsmaar oplopende lasten? Vergeet het maar. Ik ga wellicht ook maar collecteren, dat doet onze regering al heel wat jaren en nog legaal ook. En kijk eens naar de fraudeurs bij de banken, al die gouden handdrukken, in de Europese Unie, al dat geld dat b.v naar Griekenland verdween, ga zo maar door. Dat soort dure geintjes moet jij als gewone man eens flikken, kom je dus nooit de bak meer uit....................

Ja in Griekenland dansen ze weer volop de sirtaki en die "Helmondse" agent vermoed het, nu nog bewijzen.....

@karel op zaterdag 21 februari 2015 om 12:03:

In Griekenland hebben ze de buit in bezit binnen 4 maanden. 420 miljard euro of zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: