3reacties

Helmonder opgepakt voor beroving


Een 20-jarige Helmonder is opgepakt nadat hij maandagavond in Eindhoven een persoon heeft bedreigd, mishandeld en heeft beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.
Op het CS Eindhoven stapte het slachtoffer in de auto van een bekende. Op dat moment zat er ook een medepassagier op achterbank. Eenmaal ingestapt werd er koers gezet naar de Oude Vensedijk in Eindhoven. Daar werd het slachtoffer door de man op de achterbank bedreigd met een steekwapen waarmee hij probeerde het slachtoffer te overmeesteren.
Het slachtoffer kon het steekwapen ontwijken en wist uit de auto te komen. Buiten werd het slachtoffer op de grond mishandeld en werd er met een metalen voorwerp tegen zijn hoofd aan geslagen. Door deze klap verloor het slachtoffer enige seconden het bewustzijn. De daders gingen er snel vandoor met de spullen van het slachtoffer. Het slachtoffer kon zich in veiligheid brengen door aan te bellen bij een woning waar hij werd opgevangen.
De politie heeft de Helmonder als 1 van de 2 verdachten kunnen aanhouden. Zij houden hem mede verantwoordelijk voor de mishandeling en beroving. Hij is inmiddels ingesloten. De tweede verdachte is nog voortvluchtig.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Wat een mongolen....en wij, Nederlanders laten alles maar gebeuren.

Met 2 man durven hun wel ..Tuig ????????

Update:
De politiewoordvoering heeft laten weten een fout gemaakt te hebben in hun berichtgeving. Er werd een 20-jarige inwoner aangehouden uit Eindhoven (en dus niet uit Helmond).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: