3reacties

Helmondse hoofdrol in Nickelodeon-serie

‘Spotlight’ is een nieuwe scripted reality serie die zich afspeelt op theaterschool ’t Podium. Een school die naast regulier onderwijs, gespecialiseerd is in de ontwikkeling van artistiek talent in de entertainment branche.
Na de populaire kindersoaps ZOOP en Het Huis Anubis komt Nickelodeon nu met deze opvolger:
Deze tv-serie geeft een kijkje in het leven van 5 jonge talentvolle scholieren op deze bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights.
Danny Dorland speelt de rol van hoofdpersonage Joris Kanis, een jongen die goed kan drummen en zingen. Hij houdt van avontuur, maar hierdoor komt hij regelmatig in de problemen.
De 17-jarige Danny Dorland was van kleins af aan al gefascineerd door films, iedere keer als hij er een keek kon hij van niets anders dromen dan zelf ooit voor de camera te spelen. Hij drumt al sinds zijn zevende. Hij volgt de artiestenopleiding aan het ROC.
Leerlingen Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris laten hun wensen, dromen, kattenkwaad, angsten en ongemakkelijkheden zien in verhalen met zang, dans, muziek en cabaret. Ze laten de hobbelige weg naar volwassenheid zien: van nieuwe vriendschappen tot de beste zijn in je dansklas, maar ook het zingen van een nummer over je eerste liefde. Allemaal met als doel een leven in de spotlights.
‘Spotlight’ is vanaf maandag, elke schooldag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon. Zie onderstaande promo: