Hoogbejaarde voor € 8.500 opgelicht door klusjesmannen


Een hoogbejaarde vrouw aan de Dennerode in de Rijpelberg werd rond 5 mei slachtoffer van de oplichtingspraktijken van Engels sprekende klussers. De vrouw rekende in delen, contant een bedrag van 8.500,00 euro af aan ene “James”. Hij liet haar ook een overeenkomst tekenen.
Dat was de tweede keer in 2 jaar dat de dame door Engels sprekende klussers werd opgelicht. Kennelijk hadden deze lui een relatie met die eerdere oplichting omdat zij haar nog herinnerden aan dat eerdere geval. Mogelijk is deze “James” zelfs dezelfde man als destijds.
Uiteindelijk hebben zij ‘enkel’ het geld opgestreken en niets gedaan met betrekking tot werkzaamheden en/of materiaalkosten, zo laat de politie weten. De klusjesmannen reikten haar deze folder uit. ‘Het bedrijf’ is niet te vinden op internet en is nergens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. “James” en zijn handlangers spreken enkel Engels. Hoogstwaarschijnlijk zijn zij landelijk actief.
Weet je iets meer, noteerde je toevallig het kenteken van de bus waarmee zij rijden of heb je zelf of bekenden te maken gehad met deze “James”? Bel dan de politie op 0900-8844.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: