12reacties

Kind gewond geraakt bij oversteken


Kort voor 5 uur vanmiddag was er een ongeval waarbij een klein kind op de fiets gewond raakte. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Kanaaldijk Z.W. Heeklaan en Engelseweg. Het jongetje dat niet alleen was, kwam met een personenauto in botsing. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 3 foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
12 reacties
Reageer

Hoop dat het meevalt gerrum

Hoe

Marvi van Doren

Zo door plos rechts af re slaan tegen het verkeer in her gebeurde voor me ogen ????

Bestuurder stond verkeerd voorgesorteerd voor doorgaand verkeer vanuit engelseweg naar heeklaan.
Doorgaand verkeer heeft tegelijk groen licht met de fietsers en voetgangers aan de rechterkant voor dezelfde rijrichting.
Bestuurder reedt door het stoplicht voor doorgaand verkeer en sloeg alsnog, zonder richting aan te geven en enige waarschuwing, rechtsaf.
Hierbij kwam hij ook nog eens op de verkeerde rijbaan terecht voor het autoverkeer voor tegengestelde richting en schepte hij het jongetje van zijn fiets toen het jongetje voor zijn ouders uit fietste, nadat ook zij groen licht kregen.
Het jongetje werd geschept door de auto op de rechterkant van de motorkap en raakte daarbij ook de zijspiegel en voorruit.
Het jongetje leek buiten wat schrammen, kneuzing en licht hoofdletsel het na omstandigheden goed te maken. Vooral de schrik zat er enorm in natuurlijk!
Het jongetje is wel met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor de zekerheid. Ik hoop dat het is gebleven bij bovenstaande.
Beide partijen hebben hun verantwoording genomen na het ongeluk en de hulpdiensten waren snel ter plaatse.
Veel sterkte en beterschap gewenst voor het jongetje en de ouders!

Ik ben de vader van het kink en kan vertellen dat het allemaal mee valt hij moet nog wel een nachtje in het ziekenhuis blijven.ik wil ook iedereen die direct gestopt is om te helpen erg bedanken fijn dat er mensen zijn die toch nog stoppen om te helpen.

Ronald Dingler

M'n FEYENOORD maatje ????.zal aan je denken en morgen kom ik zoals gewoonlijk weer langs ..xxx

M van der wal

Heel veel sterkte Kevin. Wat zul je geschrokken zijn.

Wat erg

Mooie kluns...maar dit soort zaken gebeuren, en inderdaad, als het dan gebeurd, neem je verantwoordelijkheid..en stop.

Vandaag bij mn maatje langs geweest en zo als het er nu uitzie zijn het alleen wat blauwe plekken op z'n arm .... hij was gelukkig weer thuis ... hij had nog wel ff aan z'n vader gevraagd..IK HEB TOCH NIETS FOUT GEDAAN HE PAPA ..????

M van der wal

@M van der wal op dinsdag 24 september 2019 om 00:06:

Dank voor de update, fijn om te horen!

Jeetje.. ik hoorde het van lieke. Kevin veel beterschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: