7reacties

Leo Grunberg directeur Helmond Marketing

Per 1 januari 2017 wordt Leo Grunberg de nieuwe directeur van de Stichting Helmond Marketing. Hij volgt Theo Glaudemans op die een paar maanden geleden opstapte.
Drs. Grunberg is afgestudeerd planoloog-demograaf aan de Universiteit van Amsterdam en heeft de afgelopen 30 jaar ruime ervaring opgebouwd in het werken aan stedelijke vraagstukken. In steden en gemeenten als Eindhoven, Almere, Tilburg, Utrecht, Hilvarenbeek, Geldrop-Mierlo, Schijndel, Rijswijk, Rotterdam, Amersfoort, Breda en Den Haag was hij centrummanager, straatmanager of adviseur van lokale partijen.
De kennisvelden die hij beheerst, zo meldt het persbericht, zijn onder meer centrum- en straatmanagement, citymarketing, bestuurskunde, detailhandel, horeca, veiligheid & openbare orde en ruimtelijke ordening. In het verleden schreef hij diverse artikelen over actualiteiten in het vakgebied en verzorgde gastcolleges op universiteiten en hogescholen. “Bijdragen aan een krachtig, efficiënt en toekomstgericht Helmond is de opgave van Helmond Marketing” aldus Leo Grunberg.
Pieter van Geel, bestuursvoorzitter van Helmond Marketing “het bestuur is erg blij dat zo’n ervaren Citymarketeer de organisatie komt versterken. Dit geeft een nieuwe impuls aan het vele werk dat ons te wachten staat. Met zijn kennis en ervaring kan Helmond Marketing de nieuwe koers met volle kracht inzetten.”