3reacties

Man slaat vrouw (23) ‘zomaar’ in elkaar


Vannacht om 5.20 uur werd een 23-jarige inwoonster van Helmond slachtoffer van zinloos geweld. Zonder enige reden werd het slachtoffer, die onderweg was naar haar werk, belaagd op de Churchillaan ter hoogte van de Burgemeester van Houtlaan door een onbekende man.
Ter hoogte van de verkeerslichten zag zij dat er over het trottoir vanuit richting Kasteel Traverse een man aangerend kwam die haar uit het niets met zijn vuist in haar gezicht begint te slaan en haar tegen haar benen schopt. De mishandelde vrouw liep hierdoor kneuzingen in haar gezicht en op haar benen op en liep een blauw oog  op.
Van de verdachte is een summier signalement bekend; donker kort haar en circa 1,70 tot 1,75 meter lang. Was jij getuige van deze mishandeling of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neem dan contact op met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Lees Hans Spaan op: TGO na overlijden slachtoffer (86) overval.
Het wordt hoog tijd voor zoiets dergelijks.

In aanvulling op het signalement dat gistermiddag werd gegeven, laat wijkagent Marco van Bree weten dat de dader een getinte man is van tussen de 30 en 40 jaar. Hij droeg een witte blouse en zwarte jeans.

Wat is er mis met véél van die getinte mensen? Hoe dikwijls wordt dit in (vooral negatieve) berichten wel niet aangehaald. Véél te dikwijls, maar ja wat wordt er aan gedaan. Vrijwel niets.

Bepaalde "getinte" groepen hebben het woord respect vooraan in de mond liggen, maar zelf respect tonen? Ho maar! Oh, ja het is zeker bedoeld voor de bleekscheten!
Gokje? Over 15-20 jaar hebben wij, de échte Nederlandse bewoners, geen bal in eigen land meer te zeggen......Overal lopen zeurkousen en beterweters rond (kijk alleen maar naar dat geneuzel over ONZE Zwarte Piet). Het is verontrustend, maar ja met zo'n grombeer voorop (Opstelten) gebeurt er bar weinig. Praten en nathouden......dat is het motto......en na ons komt de zondvloed!

Kom mensen ga Hans Spaan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: