Man steelt oa een beveiligingscamera


Een 37-jarige automobilist uit Liessel is vannacht rond 3.30 uur op de Heeklaan aangehouden. Hij wordt verdacht van het wegnemen van meerdere goederen vanaf een afgesloten bouwterrein aan de Kasteelherenlaan.
De politie kreeg een melding van een inbraak op dat bouwterrein. Toen agenten die locatie naderde zagen zij een voertuig over de Heeklaan rijden. Zekerheidshalve werd het voertuig staande gehouden voor controle. De bestuurder kon zich niet legitimeren.
Bij controle van zijn voertuig stuitte de politie op goederen die mogelijk afkomstig zijn van diefstal, waaronder een beveiligingscamera en een haspel met elektriciteitskabel.
In het voertuig lag verder inbrekersgereedschap waaronder kniptangen en schroevendraaiers. Daarnaast vond de politie in het voertuig een paar munitiepatronen. Al het materiaal werd in beslag genomen voor verder onderzoek. Uit verder onderzoek bleek dat er een opening was geforceerd in de omheining van het bouwterrein en dat er een bewakingscamera van het terrein was weggenomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: