3reacties

Mogelijke ontvoering van een man


De politie zoekt getuigen van een mogelijke ontvoering. Zij kregen gisteravond rond 18.20 uur een aantal meldingen van een verdachte situatie. Op de A59 (rechts) ter hoogte van knooppunt Zonzeel zou een taxi zijn klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne (kenteken H-776-ZJ), die opvalt door rode achterlichten over de hele lengte van de auto. De passagier werd uit de taxi getrokken en meegenomen, zo liet de politie vannacht weten.
De man werd gisteren door de taxi opgepikt bij het station in Helmond. Tijdens de rit stopte de taxi bij een Shell tankstation aan de A58 in Rijen. Daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een ander voertuig.
Wie de man is, weet de politie niet, Wel verspreidde de politie het volgende signalement van hem. Hij was donker gekleed, had een donkere tas om zijn schouder en droeg een zwart mondkapje met een witte afdruk van een leeuw. De man heeft donker haar dat aan zijkanten was opgeschoren, is tussen de 25 en 35 jaar en spreekt meerdere talen. 
De politie komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over deze mogelijke ontvoering. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 en via het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458999.
Harrie Fotografie maakte vannacht de bijgaande foto.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Wat raar?? Stapt in Helmond uit de trein en in taxi richting Rijen? Zal wel iets uit de onderwereld zijn denk ik?

Update 1:
Zojuist meldt de politie dat het slachtoffer terecht is en dat ze contact met hem hebben gehad. Politie doet nog verder onderzoek naar wat er nu precies is voorgevallen gisteravond.

Update 2:
Er zijn tijdens het onderzoek van de politie onder andere camerabeelden bekeken en er is met getuigen gesproken. Tijdens het onderzoek werd de identiteit van het slachtoffer achterhaald, wist de recherche waar de man zich bevond en bleek dat hij in goede gezondheid was. Het onderzoeksteam doet op dit moment nog nader onderzoek naar de toedracht, maar er lijkt een onderling conflict onder te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: