8reacties

Nu 9 auto’s Helmond West opengebroken


​Op de parkeerterreinen bij de flats aan het Wethouder van Deutekomplein en de nabij gelegen Frans van Bommelstraat zijn vannacht 9 auto’s opengebroken. Alle auto’s zijn zichtbaar doorzocht, het is onduidelijk of er ook spullen uit de auto’s ontvreemd zijn. De schade is echter groot en de gedupeerden waren zichtbaar aangeslagen.​
De politie was aan het begin van de ochtend met 2 auto’s ter plaatse in Helmond West om de eigenaren van de getroffen auto’s te achterhalen. De politie verzoekt dringend aangifte te doen. Alleen op die manier krijgen zij meer zicht op wat er precies gaande is geweest. In de nacht van 17 op 18 september werden er aan het Wethouder van Deutekomplein namelijk ook al bij 2 auto’s ruiten vernielt. Uit deze auto’s is niets ontvreemd.
Vico Hoozemans maakte de onderstaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Voor méér informatie over dit voorval en andere actuele gebeurtenissen in de wijk Houtsdonk en omgeving, volg deze Facebook groep:

https://www.facebook.com/groups/houtsdonk/

Niet alleen in helmond west. Ook in het centrum zijn ze actief. Ik zou zeggen meer auto's rond laten rijden en die hangjeugd eens aan pakken ! Ik woon in de binnenstad en hier is het ook vaak te doen !

Ook op de Mierloseweg ligt regelmatig glas van uitgeslagen autoruiten. Heel erg vervelend dat er zo weinig respect is voor andermans bezittingen.

De mensen die zoiets doen hebben inderdaad geen greintje gevoel in hun donder. Veel gedupeerden in deze flats zijn oudere mensen. En zoals ik al schreef was vooral bij hen de ontreddering groot vanmorgen. Het was wel erg prettig dat de aanwezige politie echt de tijd nam om deze mensen te helpen en advies te geven. Een bedankje waard vind ik.

En natuurlijk, wie dit ook treft, jong of oud....het blijft vervelend en het kost je hoe dan ook altijd geld.

Maar wat doe je hiertegen?

Update:

Zojuist hoor ik dat het aantal opengebroken auto's stijgt naar 10. Er is blijkbaar ook nog een bestelwagen opengebroken. Het moet niet gekker worden.

En ook een melding uit de wijk nu. In de Burgemeester Moonsstraat. Dat zet de teller op 11.....

Meer, meer, meer! Dat het maar snel naar de klote gaat met dit land want het gaat me net wat te langzaam.

Zeker blij dat jouw auto daar niet bij is...hè Jan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: