Opnieuw bejaarde slachtoffer babbeltruc


Bij een bejaarde mevrouw in een seniorenwoning aan de Deltaweg in Brouwhuis werd dinsdagmiddag om 13.40 uur aangebeld door vrouw. Een goed Nederlands sprekende (in het zwart geklede) vrouw van 1,65 meter, vertelde haar een Turkse te zijn en net in de buurt te zijn komen wonen. Haar gootsteen was verstopt. Met die mededeling liep zij de bewoonster voorbij, ofwel duwde haar opzij en liep rechtstreeks naar de keuken.
In de keuken aangekomen keek de vrouw naar de gootsteen en rommelde daar wat met spullen uit een keukenkastje. Op dat moment hoorde de bewoonster geluid uit de woonkamer. Toen zij daarheen wilde lopen, werd haar de weg versperd door de vrouw. Vervolgens is de vrouw de woning uitgelopen en ontdekte de bewoonster dat een bedrag van 140 euro uit haar portemonnee was gehaald, die in haar handtas zat. Een tweede, onbekende, persoon heeft ondertussen vermoedelijk het geld weggehaald.
Heb je iets gezien of gehoord? Zelf een vrouw met dit signalement aan de deur gehad? Bel de politie via 0900 – 8844. Staat deze mevrouw nu of later aan uw deur? Bel dan meteen de politie via 112.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: