16reacties

Politie beëindigt illegaal feest in bedrijfspand


De politie heeft vanmiddag rond 17.00 uur een illegaal feest beëindigd in een bedrijfspand aan de Hortsedijk in Helmond. Toen agenten ter plaatse kwamen waren er ongeveer 30 mensen aanwezig. Vermoedelijk waren er meer bezoekers omdat de politie bij aankomst een aantal auto’s zag wegrijden van het gebouw.
De politie ging naar het adres toe omdat ze meldingen kreeg van veel mensen die samen waren gekomen in het gebouw. Agenten besloten naar binnen te gaan, waar zij de feestgangers aantroffen. 3 Aanwezigen serveerden hapjes en drankjes en er stond muziek aan. Het feest werd vanwege de coronamaatregelen direct beëindigd, de organisator kreeg een boete en er wordt een bestuurlijke rapportage opgemaakt voor de gemeente. 

Nieuw Helmonds nieuws
16 reacties
Reageer

Het hele korps uitgerukt ze waren met meer agenten dan gasten op het feestje 🤣🤣

Chantal Manders

Netjes die veraders moesten kapot gaan

wat een stelletje criminelen zeg ,kan echt niet anno 2021 feest vieren is zooooo 2019

Ach, in 020 staan op dit moment 10 duizenden te feesten schouder aan schouder. Geen ME om met knuppels in het gezicht in te slaan. Wel als er wat boertjes staan te protesteren of wat mensen die tegen al die vrijheidsbeperkende maatregelen zijn. Nu niet nergens nada noppes zijn de fanatiekelingen met gummie knuppel te bekennen.

Wij doen het hier al in geen jaar meer.
Geen mondpampers geen 1,5 meter geen 2 man bezoek ( de gedachte al hahaha) niets.
Niet testen geen quarantaine niet vaccineren, pleur op met al die paniekjankers. Vooral die politieke Pipo’s die ons vertellen hoe het moet, wat goed voor ons is kunnen van mij de rambam krijgen.

Duizenden mensen vieren feest in Amsterdam dat mag gewoon wel. Maar dertig bekenden van elkaar dan wordt er ingegrepen. Veronderstel dat het ergens gezellig word.

ik snap hier dus niks van heel t korps uitgerukt.... moeten wij allemaal betalen. ga echte boeven zoeken mensen die bedreigt gediscrimineerd worden maar daarvoor hebben jullie geen tijd! gebrek aan bewijs heet dat tegenwoordig

hoeftjenietteweten

@Stef op zondag 2 mei 2021 om 20:58:

Duidelijk weer iemand met een zeer laag IQ en aso.

Bedankt Henkie.

Als je de mensen in het ziekenhuis ziet liggen denk je er wel anders over.jully hebben geen verstand als je het virus krijgt hoef je ook niet geholpen worden.

De mensen moesten zich schamen dit is niet goed te praten en in Amsterdam moet ajax een hele vette boete krijgen die hadden zich niet aan de supporters moeten vertonen en de supporters op moeten roepen niet te komen denk eens aan de mensen in het ziekenhuis schandalig gewoon deze mensen hebben en geen verstand maar vooral geen gevoel

Top dat de Helmondse politie wel de regels handhaaft. ❤️
De organisator van het feestje daar in Stiphout hangt er voor een paar duizend euro in. Ook mooi.

José Joosten

Mensen zoals die Stef van hierboven zouden eigenlijk opgesloten moeten worden. Ze zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Weten totaal niet wat er speelt. Maar waarschijnlijk kunnen ze er niets aan doen omdat ze het probleem hebben wat Henk beschrijft.
Praat eens met mensen die op de IC werken en (ex) corona patienten.

Geniaal al die reacties hier, geloof er niks van dat alle mensen die Stef aanvallen op zijn IQ precies alle regels naleven zoals opgelegd is! En wat heeft zijn IQ te maken met het feit dat hij de maatregelen niet perse nodig vind? Als iedereen gewoon met zijn gezonde verstand zou handelen en thuis blijft bij klachten, is er niks aan de hand. En heb coronagevallen in mijn omgeving, sommige heftig en nog aan het herstellen, andere weinig klachten en geen nasleep, dus je kunt er niks van zeggen wanneer en hoe je t krijgt.

Tssss regels naleven, gezonde verstand, IQ levels .

De herder zegt tegen zijn schaapjes spring over de Dam , en alle schaapjes springen.

Maar bij de verkiezingen mogen ze elkaar wel omhelzen , kussen , drankjes en hapjes.
Zelf mogen ze de regels keer op keer overtreden , maar owee als de schaapjes een overtreding maken.

De burgers moeten eens goed nadenken hoeveel regels in Den Haag worden nageleefd, en moeten meer onderzoek doen voor ze ergens over praten , dan als lamme schaapjes de media te volgen.

Succes schaapjes!

Nou, het kabinetsbeleid ,dat inmiddels beloont is met overwinning vvd en d66, heeft goed uitgepakt..de tweedeling is nu ook verder gegaan.
Mensen die blind achter een liegende en bedriegende overheid blijven aanhollen, bang gemaakt met cijfertjes over pcr testen met 40 cycli die "besmettingen"aantonen.
Ja er wordne mensen ziek, te meer daa ruw overheid artsen belemmerd om medicijnen te gebruiken die werken!
Uw overheid die weigerde in te grijpen toen het nog kon.
Uw overheid die stelde; he tis onwaarschijnlijk dat het virus hier komt
Het is onwaarschijnlijk dat het van mens tot mens gaat.
anderhalve onzin; niet wekrende mondkapjesplicht, niet werkende avondklok.niets vertellen over preventie; vitamine D ,zink, ventillatie;buiten raakt niemand besmet. alles komt door mensne die de coronaregels overtreden,maar niet doordat coronaregels totaal nutteloos zijn!

Tja, dan geef ik toch de wat kritischer mensen wat meer krediet dan die meelopende bangeriken die weigeren hun gezond verstand te gebruiken en die bovendien,zo blijkt maar weer, anderen dan ook maar niets gunnen...ik niks dan jullie ook niet...Mand!

Tja een baby shower mag ook niet meer. Hahaha.
Waar is de tijd gebleven dat er gwoon een agent aanbelt en zegt dat het feestje over is.
Diversiteit is anders ver te zoeken want er worden geen ramadam invallen gedaan terwijl iederen kan zien dat de huizen savonds vol zitten.

Voetbal hooligans worden ook ontzien en 500 bejaarde virus wapies worden zonder pardon het museumplein afgespoten.

De willekeur regeert. De ambtenaren die ons de regels opleggen hebben allemaal tijdens de COVID gewoon door betaald gekregen en denken nu net als verleden jaar hoe ze weer op vakantie kunnen.

Politiek is alsmaar bezig met hun eigen beeldvorming. Het is wachten todat de emmer vol is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: